17 concessionaris i més de 400 cotxes participaran a la 16a edició de FiraVO, a Figueres

La Fira del Vehicle d’Ocasió 2022 (FIRAVO) se celebrarà els dies 7, 8 i 9 d’octubre al Recinte Firal de Figueres. Aquest any el certamen arriba a la setzena edició i és una fira totalment consolidada i un dels referents de les comarques gironines.

Enguany hi participen 17 concessionaris, amb 400 cotxes en exposició i s’ocupa el 100% de l’espai disponible.

Com a les edicions anteriors, juntament amb Fisersa, se sortejaran 17 vals d’un any d’aparcament gratuït a la zona blava de Figueres, entre les persones que comprin un vehicle a la Fira.

A diferència de les altres edicions, a la d’enguany, hi haurà un estand on es podrà vendre el cotxe  sense la necessitat de comprar-ne un altre, amb valoració i pagament del vehicle al moment.

Una altra de les novetats és que l’Ajuntament, La Cuina del Vent, Comerç Figueres i FIRAVO organitzen un sorteig a les xarxes socials amb un premi: Una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 € als comerços de Comerç Figueres, dues entrades pel Museu Dalí i la cessió d’un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà tot el cap de setmana.

La campanya de promoció del FIRAVO ha arribat fins a zones de la Catalunya central (Osona i Bages), al Maresme, al Vallès Oriental i a l’Àrea metropolitana Nord de Barcelona.

Les xifres parlen per si soles. L’any passat van passar pel FIRAVO més de 9.000 visitants, es van vendre 237 vehicles a un preu mig de 17.000 euros. Es va arribar a un total de 4 milions de facturació, una de les millors xifres dels últims anys.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “aquesta és una Fira consolidada a la ciutat de Figueres i un referent de la demarcació de Girona que genera un gran dinamisme econòmic a la ciutat”.

Per la seva banda, Xavi Vilanova, gerent de garatge central i Portaveu de FiraVO ha afegit que “esperem un rècord de vendes i un gran volum de facturació ja que aquest any, els expositors estaran repartits per tota la totalitat del recinte firal (6000 metres quadrats)”

Trobareu més informació a firavo.cat

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Mitsubishi ASX, en constant evolució

Nou Mitsubishi ASX, en constant evolució

Disponible a partir del Març de 2023, i agafant com a base la plataforma CMF-B

Posterior
Intercargirona presenta el nou Renault Austral e-Tech Full Hybrid

Intercargirona presenta el nou Renault Austral e-Tech Full Hybrid

El passat dijous 22 de setembre el nou concessionari Renault a Fornells de la

També et pot interessar
Total
0
Share