1. Home
  2. Actualitat
  3. 1r MINI RALLYE BADIA DE ROSES 2017
1r MINI RALLYE BADIA DE ROSES 2017

1r MINI RALLYE BADIA DE ROSES 2017

0
0

El proper dissabte dia 6 de maig, es celebra a Roses, a l’Alt Empordà, El 1r MINI RALLYE BADIA DE ROSES, organitzat per Motor Club Tocats pels Clàssics. El 1r MINI RALLYE BADIA DE ROSES és una prova de regularitat per a cotxes clàssics de més de 25 anys. Amb un recorregut de 95 km la prova tindrà com a sortida i arribada la Gran Via Pau Casals. Sortida del primer participant a les 18:00 h i arribada a les 20:30 h. Amb una mitja part de ½ a Llançà a les 19:31 h.
Aquesta prova està enfocada a la gent que es vol iniciar al món dels rallyes clàssics, amb un format curt i que no genera una despesa massa important.
Com a equips destacats a la victòria hi ha inscrits Andreu Ferrer – Pep Pla, que aquesta vegada s’intercanvien els seients i canvien el seu VW Golf per un Seat 133, Víctor d’Croz – Jordi Serrat amb VW Golf GTI, brillants guanyadors de l’Spain Clàssic Raid el mes passat, o l’equip osonenc José Lluís Moreno – Sidú Noguera, més coneguts com els “chatarrins” amb un Seat 1430 FU.
A partir del dimecres a les 22.00 h podreu consultar la llista d’inscrits i el divendres a les 22:00 h el recorregut de la prova a través de classicsrentservices.wordpres.com

foto

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *