2023, l’any elèctric de Peugeot

2023 serà un any de forta acceleració en l’electrificació de la gamma de PEUGEOT: des del primer semestre de 2023 tots els models PEUGEOT estaran disponibles amb un o més sistemes de propulsió electrificats.

D’aquesta manera, PEUGEOT disposarà de la gamma més àmplia a Europa de vehicles electrificats, amb nombrosos nous models i tecnologies. Des de bicicletes elèctriques fins a vehicles comercials, escúters i turismes, PEUGEOT cobrirà totes les necessitats de mobilitat elèctrica i farà un pas més cap al seu objectiu d’arribar a les 0 emissions i 100% de vendes d’elèctrics a Europa en 2030.

La introducció de noves mecàniques híbrides des de principis de 2023, inicialment en els PEUGEOT 3008 i PEUGEOT 5008, ampliarà la seva oferta tecnològica, sumant-se a les noves solucions 100% elèctriques en els E-208 i E-308, a la pila de combustible d’hidrogen i als híbrids endollables amb tracció a dues i quatre rodes.

PEUGEOT serà la primera marca de Stellantis a estrenar la nova generació de motoritzacions híbrides del grup, subratllant una vegada més la seva voluntat de donar accés a la mobilitat electrificada al major nombre possible de persones.

Oferta per primera vegada en els SUV PEUGEOT 3008 i PEUGEOT 5008 abans d’expandir-se a altres models de la gamma, aquesta tecnologia híbrida de nova generació combina eficiència i facilitat d’ús.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El Hyundai Ioniq 6 alleuja l´ansietat de l’autonomia amb 614 kms per càrrega

El Hyundai Ioniq 6 alleuja l´ansietat de l’autonomia amb 614 kms per càrrega

Els clients d’aquest Hyundai es beneficiaran del compromís de la marca amb

Posterior
V Ral·li Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

V Ral·li Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

Aquest dissabte se celebrarà la cinquena prova de la Copa Gironina de

També et pot interessar
Total
0
Share