1. Home
  2. Cotxes
  3. 208 GTi 30th, el GTi més radical firmat per Peugeot Sport
208 GTi 30th, el GTi més radical firmat per Peugeot Sport

208 GTi 30th, el GTi més radical firmat per Peugeot Sport

0
1

30 anys després del 205 GTi, Peugeot reinterpreta el mite amb una versió més radical de l’esportiu 208 GTi, el Peugeot 208 GTi 30th. El 208 GTi 30th equipa un motor 1.6 THP de 208 CV, està associat a una caixa de canvis manual de sis velocitats, a un diferencial de lliscament limitat Torsen i a unes suspensions específiques per aconseguir una motricitat i una eficàcia inèdites.

Peugeot 208 30th

Aquest temperament esportiu es trasllada també al seu aspecte, especialment gràcies a la seva carrosseria bi-materia, pintada de color negre a la part davantera i vermella a la part posterior, delimitada per un tall net. Cal destacar que l’alçada lliure s’ha rebaixat en 10 mm i els passos de roda eixamplats cobreixen unes rodes de 18” les llandes de les quals allotgen grans pinces de frens vermelles de quatre pistons de la marca Brembo. Darrera, l’escapament acaba amb una sortida doble cromada de forma arrodonida.

D’acord amb l’aspecte exterior i el dinamisme del cotxe, l’habitacle anuncia el registre esportiu més radical desenvolupat amb el 208 GTi 30th. La decoració de color vermell degradat del Peugeot 208 GTi passa a ser en negre lacat. Les contraportes en negre amb repunts vermells combinen amb els cinturons de seguretat. Les estoretes vermelles d’alta gamma i els seients baquet davanters presenten una forma específica firmada per Peugeot Sport. Aquests seients estan entapissats amb una barreja exclusiva de materials, especialment d’Alcantara amb TEP negre amb repunts de color vermell i una malla negre esquitxada de vermell.

El cotxe es presentarà al públic en el proper Saló de París i la seva comercialització s’iniciarà pròximament.

 

 

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *