1. Home
  2. Actualitat
  3. 21 expositors al Meeting Camper Off-Road

21 expositors al Meeting Camper Off-Road

0
0

Fang Aventura, empresa amb seu a Sant Miquel de Campmajor, inaugurarà aquest divendres el primer esdeveniment camper que se celebra a l’Estat espanyol, el I Meeting Camper Off-Road. Hi seran presents 21 expositors pertanyents al sector: Uro-Camper, Navigattor, ALMONT4WD, MC Enginyeria, Grip Motorsport 4×4, Tratauto, Yeti Camper, Andorra Campers, Andorra 4×4 Accessoris, JRD Caravan, Takhi Camping & Outdoor Equipment, Snorkel4x4, Arb Arbúcies, Routes4World, TIPI4X4, GiroCamper, Oasis 4×4, Trivimon, Autopodium Volkswagen, Globe Camper i Trailers Design.

El projecte, que pretén convertir-se en l’esdeveniment de referència del sector a nivell estatal, ofereix una oferta que va més enllà de la vessant expositora. Les 85 hectàrees de la finca també seran el punt d’unió de tot tipus de vehicles vinculats amb l’essència del món camper. El propòsit, per tant, és el d’anar més enllà d’una simple concentració i convertir el cap de setmana en una autèntica festa per als amants de l’aventura en quatre rodes i per als apassionats dels viatges.

Les instal·lacions de Fang Aventura també posaran a disposició dels assistents el servei de bar-restaurant, una ràpida connexió wifi i la sala de conferències, que s’habilitarà per a la realització de conferències o tertúlies temàtiques. Aquestes activitats es completaran amb les propostes habituals que es desenvolupen a l’empresa durant tot l’any, com són les rutes en quads, el paintball o les sessions de tir amb arc, entre d’altres.

Els preus per assistir a l’esdeveniment com a participant del I Meeting Camper Off-Road són de 45 euros per vehicle, independentment del nombre de persones. Aquest preu inclou els tres dies d’acampada, sense cap suplement addicional. Per a qui vulgui assistir a la fira, el preu de l’entrada és de 2 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *