New Horizons Studio, una nova unitat de Hyundai

Hyundai Motor Group ha anunciat el llançament de “New Horizons Studio”, una nova unitat centrada per al desenvolupament dels Ultimate Mobility Vehicles, (UMV).

Al llarg de la història, la humanitat ha compartit el desig i la necessitat natural d’explorar noves fronteres. New Horizons Studio està centrat en la construcció de vehicles que circulin amb una mobilitat sense precedents. Els productes es dirigiran als clients que tenen la necessitat de viatjar per terrenys no convencionals i fora de la carretera, inclosos els llocs on els vehicles no han circulat fins ara. Aquests vehicles estaran subjectes a aplicacions i entorns més desafiants, adaptables a les condicions variables. Empenyent els límits del desenvolupament dels vehicles, la unitat reimaginará la forma en què els vehicles poden travessar el món.

New Horizons Studio està dirigit pel vicepresident Dr. John Suh, que ha ocupat diversos llocs de lideratge en Hyundai Motor Group des del 2011. Va ser director fundador de Hyundai Ventures, posteriorment va dirigir Hyundai CRADLE (Center for Robotic-Augmented Design in Living Experiences) com a director fundador amb seu a Silicon Valley. Aporta més de 35 anys d’experiència en els sectors de l’automoció i les tecnologies emergents, inclosos càrrecs a la Universitat de Stanford, el Centre d’Investigació de Palo Alto (PARC; anteriorment, Xerox PARC) i General Motors Company.

“El nostre objectiu és crear el primer vehicle classe transformador del món, també conegut com Ultimate Mobility Vehicle”, va dir el Dr. Suh.

La nova unitat fomenta la visió de Hyundai Motor Group de donar forma el futur de la mobilitat i el lideratge innovador a través de Silicon Valley i altres centres d’innovació.

També s’uneix al NewHorizons Studio la Dra. Ernestine Fu, que s’uneix al grup com a Directora de Gestió de Productes. Ha dirigit la investigació sobre les interaccions entre l’operador humà i el vehicle autònom en el Laboratori d’Innovació Automobilística de la Universitat de Stanford, així com l’escalat d’empreses de tecnologia emergent durant més de nou anys com a soci de capital de risc en Alsop Louie Partners.

Presentat en el CES 2019, Hyundai Elevate és el vehicle conceptual que el desenvolupen New Horizons Studio. El vehicle no depèn únicament de les rodes, de manera que s’espera que s’abordi situacions de conducció difícils. Per exemple, un cotxe amb cames robòtiques podria salvar vides ja que seria el primer a poder respondre als desastres naturals; o, les persones que no tenen accés a una rampa de l’ADA podrien trucar a un cotxe perquè s’acostin a la seva porta davantera, s’anivelli i permetin que les cadires de rodes entrin rodant. Utilitzant una combinació de robòtica i tecnologia de locomoció sobre rodes, s’espera que Elevate i altres vehicles de New Horizons Studio redefineixin la mobilitat vehicular.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Seat inicia la construcció d’un laboratori de bateries pioner i únic a l’Estat espanyol

Seat inicia la construcció d’un laboratori de bateries pioner i únic a l’Estat espanyol

SEAT segueix donant passos endavant en la seva aposta per

Posterior
Skoda utilitza la intel·ligència artificial per realitzar diagnòstics al cotxe

Skoda utilitza la intel·ligència artificial per realitzar diagnòstics al cotxe

El departament de Postvenda de ŠKODA AUTO i ŠKODA AUTO DigiLab estan provant una

També et pot interessar
Total
0
Share