1. Home
  2. Actualitat
  3. 50.000 mascaretes entregades per “Renault al rescat”
50.000 mascaretes entregades per “Renault al rescat”

50.000 mascaretes entregades per “Renault al rescat”

0
0

En plena crisi del COVID-19, més de 160 treballadors de Renault van posar en marxa la seva creativitat i enginy per ajudar a la societat.

 

Amb les seves impressores 3D treballant 24 hores al dia, en un mes han aconseguit lliurar 50.000 màscares a hospitals, residències de gent gran, supermercats, farmàcies i fins i tot a la policia d’una vintena de localitats. El projecte dels empleats, convertit en benchmark dins i fora de el Grup Renault, va arrencar fa un mes, i durant aquest temps 160 col·laboradors de el Grup Renault a Espanya han dedicat el seu confinament a la producció de màscares per a la protecció de les persones que han estat en primera línia en la lluita contra el Coronavirus.

La majoria dels integrants tenen impressores 3D a casa, però a més han fet treballar les impressores que Renault té en laboratoris de les factories de Palència, Valladolid i Sevilla. Un total de 200 impressores han estat treballant 24 hores per aconseguir arribar a la major quantitat de gent possible, 50.000 a dia d’avui. Des d’hospitals i residències de gent gran, passant per farmàcies i supermercats fins a arribar a la protecció d’equips de Protecció Civil i la Policia d’una vintena de localitats, totes les peticions han estat ateses i les mostres d’agraïment a la seva solidaritat també han estat contínues.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *