1. Home
  2. Cotxes
  3. 500X, el crossover de Fiat
500X, el crossover de Fiat

500X, el crossover de Fiat

0
1

El Fiat 500X és el nou crossover compacte de la marca italiana. Es pot escollir entre dues versions, la primera, caracteritzada per detalls d’estil distintius i elegants i la segona dotada d’un look i un equipament marcadament més off-road.

Fiat 500 X

 

El 500X té unes dimensions reduïdes, 4 metres i 25 centímetres de llarg (2 cm més la versió adaptada a l’oci o activitats a l’aire lliure), 180 centímetres d’ample i 160 centímetres d’alt (amb barres al sostre o unitats amb  tracció a les quatre rodes són, respectivament, 161 i 162 cm). El client pot escollir entre 12 colors exteriors de carrosseria.

A l’interior hi destaca l’ús de materials nobles, acabats de qualitat i pràctics compartiments porta-objectes. D’aquesta manera s’aconsegueix un habitacle confortable que ofereix fins a set combinacions d’interiors, combinant diferents tipus de teixits, pell, acabats i colors. Tot això resulta encara més funcional per les nombroses regulacions dels seients i per la capacitat del maleter (350 litres).

El nou Fiat 500X estarà disponible amb el motor 1.4 Turbo MultiAir II de 140 CV (canvi manual o automàtic de sis velocitats i tracció davantera), l’1.6 MultiJet II de 120 CV (canvi manual de sis velocitats i tracció davantera) i el 2.0 MultiJet II de 140 CV (canvi automàtic de nou velocitats i tracció a les quatre rodes). Més endavant, la gamma es completarà amb el motor de gasolina 1.6 “E-torQ” de 110 CV (canvi manual de cinc velocitats i tracció davantera), l’1.4 Turbo MultiAir II de 170 CV (canvi automàtic de nou velocitats i tracció a les quatre rodes), l’1.3 MultiJet II de 95 CV (canvi manual de cinc velocitats i tracció davantera) i el 2.0 Multijet II de 140 CV (canvi manual de sis velocitats i tracció a les quatre rodes).

El nou Fiat 500X compta amb el selector de conducció “Drive Mood Selector” que actua en el motor, els frens, la direcció i el canvi, permetent tres comportaments diferents del vehicle, en funció de l’estil de conducció que millor s’adapta a la situació o a les condicions del paviment.  A més,  també ofereix sistemes de seguretat activa i passiva i d’infoentreteniment.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *