1. Home
  2. Actualitat
  3. 5è Sopar Racing a Girona
5è Sopar Racing a Girona

5è Sopar Racing a Girona

0
0

Per cinquè any consecutiu arriba el Sopar Racing a Girona. De la mà de Girona Motorsport el dissabte 22 de febrer tots els afeccionats racings tenen una cita ineludible a les instal•lacions del hotel Melià Golf Vichy Catalan de Caldes de Malavella.
cartell_V_sopar_racing

Enguany la temàtica del Sopar Racing serà el Dakar i per això comptarem amb la presència de veterans participants a la cursa africana i americana, ja sigui entre els tertulians o bé com a assistents al sopar. Noms com a Lucas Cruz, Xavi Foj i Enric Oller, entre d’altres, seran protagonistes de la tertúlia prèvia que es desenvoluparà de 7 a 9 de la tarda. Tot seguit tindrà lloc el sopar.

Les inscripcions pel Vè Sopar Racing ja estan obertes i qui vulgui assistir-hi té de plaç fins al divendres 14 de febrer per a confirmar la seva assistència. Degut a l’alta demanda i a la nova ubicació del sopar, les places són limitades i no s’acceptaran inscripcions fora de la data límit.

Per a qui hi estigui interessat pot sol•licitar més informació a gironamotorsport@gmail.com o bé consultar al Facebook a Sopar Racing ó Girona Motorsport.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *