1. Home
  2. Actualitat
  3. Ignacio Fernández, nou director del Circuit del Jarama
Ignacio Fernández, nou director del Circuit del Jarama

Ignacio Fernández, nou director del Circuit del Jarama

0
0

El Consell d’Administració del RACE, encapçalat pel seu president, Carmelo Sanz de Barros, ha decidit nomenar Ignacio Fernández com Director de la Unitat de Negoci del Circuit del Jarama, dins de l’estratègia del Pla RACE 2021 que preveu una major integració entre les diferents unitats de negoci del grup.

Ignacio Fernández (Foto: RACE)
Ignacio Fernández (Foto: RACE)

Ignacio Fernández és Llicenciat en Dret i Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pontifícia de Comillas . Des de 2006 ha ocupat diversos càrrecs a l’Ajuntament de Madrid, entre ells els de conseller delegat de Promoció Madrid, assessor executiu de Fundació Madrid Ciutat Global 2010, director de l’Oficina de Participació Empresarial o conseller delegat de l’Oficina de Turisme Madrid Visitors & Convention Bureau. Així mateix, Ignacio Fernández va ser director general de la Fundació Madrid 2020, per a la candidatura olímpica de la capital espanyola.

Promocionar el circuit

El nou director del Circuit tindrà com a principals funcions les de promocionar i rellançar el Circuit del Jarama, tant en el panorama comercial com l’esportiu, integrant-lo dins del Grup d’Empreses del RACE.

Ignacio Fernández rellevarà en aquestes funcions a Jorge Delgado, director general del Grup d’Empreses. Juan Carlos Servera continuarà amb les seves funcions de direcció reportant al nou responsable de la Unitat de Negoci.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *