1. Home
  2. Actualitat
  3. Dani Mateo nomenat ambaixador del Ford Mustang
Dani Mateo nomenat ambaixador del Ford Mustang

Dani Mateo nomenat ambaixador del Ford Mustang

0
0

El xòuman Dani Mateo ha estat escollit com a nou ambaixador del Ford Mustang a l’Estat Espanyol. El conegut presentador de ràdio i televisió encapçalarà una campanya a les xarxes anomenada #porunFordMustang en la que convidarà als seus seguidors a dir què serien capaços de fer per guanyar un vehicle.

Es tracta d’una acció de màrqueting amb la que Ford vol celebrar l’arribada a l’Estat Espanyol del seu vehicle icona, totalment renovat.

La proposta s’haurà de realitzar

Dani Mateo s’uneix, d’aquesta manera, a un ampli elenc d’ambaixadors del Ford Mustang que han estat nomenats a tot Europa. El presentador reptarà als seus seguidors a les xarxes socials a revelar quin tipus de bogeria serien capaços de fer Per un Ford Mustang. Conclòs el termini d’una setmana, el presentador seleccionarà l’opció guanyadora d’entre totes les propostes més arriscades.

Els aspirants a gaudir d’aquesta Experiència Mustang poden enviar les seves idees de dues formes diferents: comentant els post i vídeos que Dani Mateo publiqui al seu perfil de Facebook, i via Twitter o Instagram mitjançant el hashtag de la iniciativa #porunFordMustang.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *