1. Home
  2. Actualitat
  3. A la primavera, estrena seguretat i pneumàtics amb Citroën
A la primavera, estrena seguretat i pneumàtics amb Citroën

A la primavera, estrena seguretat i pneumàtics amb Citroën

0
0

Ara que arriba el bon temps i que la gent gaudeix més del seu vehicle, Citroën, ofereix, fins al juny, un control visual gratuït de 12 elements de seguretat bàsics del cotxe i un 30% de descompte en el canvi de pastilles, discos de fre, amortidors i escombretes. A això li afegeix un diagnòstic gratuït de l’estat de la bateria de l’automòbil i preus especials en bateries Citroën i Eurorepar.

Revisió Citroen

La nova campanya de Citroën per a la primavera ofereix, també, el canvi de pneumàtics amb descomptes de fins al 70% en el segon pneumàtic. I, si el client substitueix dues rodes, la marca li regala una targeta de 10 euros bescanviables en més de 3.000 establiments de moda, esport i alimentació.

Els usuaris també podran examinar, de forma gratuïta, l’estat del seu sistema de climatització i, si és necessari, posa’l a punt a preus competitius. Es pot substituir el filtre de l’habitacle per 29 euros, carregar el gas de l’aire condicionat per 45 euros i realitzar un tractament higienitzant per a l’interior del vehicle per 16 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *