1. Home
  2. Motos
  3. Accessoris amb identitat Piaggio
Accessoris amb identitat Piaggio

Accessoris amb identitat Piaggio

0
0

Vespa_1El Grup Piaggio introdueix al mercat aquest mes de febrer una àmplia gamma de productes i accessoris per a la temporada 2015  d’algunes de les seves marques, en particular de les icòniques Moto Guzzi i Vespa.

Aquest catàleg de productes abasta des d’uns refinats botons de plata per punys de camisa realitzats amb la marca Vespa fins ulleres Vintage per a cascos oberts, tant amb la marca Moto Guzzi com amb Vespa. Una essència de ‘life style’ que també compta amb ulleres de sol amb la motllura realitzada en pasta de diferents colors o polseres, tant en cuir com amb l’exclusiu disseny Tombolino.

Vespa_2A més, un ampli repertori de samarretes de màniga curta, amb els logotips de Moto Guzzi o Vespa, dessuadores amb i sense caputxa i amb i sense cremallera, i una llarga llista de productes amb els quals es vol dotar als entusiastes seguidors d’aquestes marques d’elements representatius a uns preus més que accessibles.

Guzzi_1Així, per exemple, es pot adquirir una gorra d’estil ‘baseball’ amb el logo de Moto Guzzi per 11,69 euros, samarretes de Vespa o de Moto Guzzi per preus entre 16,39 i 26,23 euros, o dessuadores de les dues marques entre 49,18 i 53,28 euros. Les ulleres per a casc, que es poden adquirir per 52,10 euros i les de sol per a adults des de 78 euros, mentre que la gamma per a nens comença en 25 euros.

Les polseres de Vespa oscil·len entre els 29,66 i els 32,29 euros, mentre que els bessons de plata es poden adquirir per 66,94 euros. Tots els preus esmentats són recomanats i sense IVA.

(05.02.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *