1. Home
  2. Actualitat
  3. Accessoris originals Toyota per als nous Auris i Auris Touring Sports
Accessoris originals Toyota per als nous Auris i Auris Touring Sports

Accessoris originals Toyota per als nous Auris i Auris Touring Sports

0
0

Toyota llança una gamma d’accessoris per als nous Auris i Auris Touring Sports.

Toyota Auris

Gràcies a aquests accessoris és possible personalitzar tant l’exterior com l’interior d’aquests nous vehicles. Hi ha disponibles entre altres fins a nou models diferents de llantes d’aliatge, una sortida d’escapament cromada, un aleró per a la part final del sostre feta de carboni i unes motllures cromades per a les portes (part inferior) i per la porta del maleter.

 

L’habitacle es pot optar per dos tipus de motllures d’alumini pels passos de porta, un per a les versions de gasolina i dièsel i un altre per a la variant híbrida, un kit d’il·luminació dels pedals i un joc complet de catifes de goma o de material tèxtil de color Antracita. També és possible adquirir un sistema de calefacció per als seients i diversos tipus de tapisseries de pell.

Toyota Auris 2Per al maleter es pot optar per diversos accessoris, com ara protectors de color negre, una xarxa de càrrega vertical o horitzontal o un organitzador de maleter. I, per facilitar el transport de l’equipatge i de tota mena d’objectes, Toyota ofereix des de barres portaequipatges fins a diferents models de cofres de sostre

També hi ha una gran oferta de dispositius multimèdia i d’entreteniment, on sobresurten els sistemes de navegació Toyota Touch 2 & GO i Toyota Touch 2 & GO Plus.

A més, també  hi ha disponibles els sensors d’aparcament davanter i posterior, els claus antirobatori per a les llantes d’aliatge i un film protector per als tiradors de les portes.

Tots aquets  accessoris es poden finançar amb el programa ‘Pay per Drive’, de pagament per utilització. Així, és possible accedir a diversos accessoris per una petita quantitat mensual.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *