1. Home
  2. Motos
  3. Accessoris per als nous Piaggio MP3 500 LT
Accessoris per als nous Piaggio MP3 500 LT

Accessoris per als nous Piaggio MP3 500 LT

0
0

El Grup Piaggio disposa d’un ampli catàleg d’accessoris, com la plataforma multimèdia especifica per al Piaggio MP3, l’alarma antirobatori electrònica i un pràctic bagul posterior amb capacitat per a dos cascos integrals que permet una gran capacitat de càrrega per afrontar desplaçaments de mitjana i llarga distància, per al nou Piaggio MP3 500 LT.

Bagul Piaggio

La plataforma multimèdia Piaggio permet connectar de forma inalàmbrica un Smartphone iOS o Android amb el vehicle, transformant-lo  en un autèntic ordinador de bord capaç de gestionar tota la informació del vehicle i del  viatge. A més, per a garantir la màxima seguretat, la plataforma multimèdia Piaggio, el preu de la qual és de 160 euros, disposa d’una exclusiva alerta d’adherència.

L’alarma electrònica E-POWER (171 euros) especifica per a aquest vehicle inclou una clau electrònica, un comandament de dos botons, la connexió “Plug & Play” preinstal·lada i el cablejat.

El bagul amb sistema d’enganxament ràpid i amb una gran capacitat de càrrega, on si poden allotjar dos cascos integrals, té un preu de 475 euros

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *