1. Home
  2. Motos
  3. Accessoris Shad per a la Yamaha MT Tracer
Accessoris Shad per a la Yamaha MT Tracer

Accessoris Shad per a la Yamaha MT Tracer

0
0

Ara que arriben les vacances, no hi ha res com gaudir d’un llarg viatge en moto. La Yamaha MT Tracer és una trail elegant i polivalent, perfecta per les llargues rutes. I Shad disposa d’una àmplia varietat d’accessoris per portar l’equipatge sense cap problema. Les alforges E-48 o les maletes SH 48 i SH36 (totes les maletes top de Shad inclouen en el seu interior la platina i el joc de cargols) i la bossa dipòsit E-22 s’acoblen perfectament a laYamaha MT Tracer i permeten disposar d’un interessant espai de càrrega.

ShaLes alforges E-48, semirígides extensibles, es fixen a la moto mitjançant la nova fixació específica ‘Side bag holder’, que s’insereix en un compartiment en la part posterior o mitjançant cingles amb velcro. Disposa d’anelles que permeten l’ús de protector de calor. La capacitat del conjunt va dels 40 litres fins a 52 i el preu és de 95 € + IVA.

SH48 és el referent de Shad en disseny i innovació, una maleta de gamma alta de formes elegants i avantguardistes, i amb les màximes prestacions tècniques i materials de la màxima qualitat. La maleta més lleugera en la seva categoria; amb una capacitat de fins als 48 litres, espai suficient per a 2 cascos modulars, i accessoris. Inclou l’Smart Lock System, un tancament per pressió en tres posicions, i nansa retràctil automàtica. Per primera vegada una maleta presenta dues opcions de color per als reforços laterals, gris fosc o ‘new titani’. Laterals que es combinen amb les tapes de color intercanviables gris fosc, ‘new titani’, blanc, negre metall o la innovadora tapa d’aspecte similar al carboni. Perfecta per a maxiescúters i motos de mitjana i gran cilindrada. El preu,188 € + IVA.

Les SH36 són unes maletes laterals amb el nou sistema de fixació lateral 3P System, que aporta un disseny integrat, lleuger i fàcil de muntar. Amb capacitat suficient per a un casc modular de talla XXL i disseny elegant i de formes innovadores, el seu marc estructural li dóna una major rigidesa i més lleugeresa que altres maletes de les seves característiques. Amb acurats detalls estètics com la safata interna que ajuda a subjectar la càrrega i uns nous catadiòptrics de formes i materials diferents. Preu: 289 € + IVA (amb tapa carboni inclosa).

La bossa E-22 semirígida i extensible té capacitat per a un casc integral i porta una funda impermeable per a telèfons/tauleta i entrada per a cables per recarregar la bateria de mòbil, el GPS o la tauleta. Es fixa a la moto mitjançant base universal de dipòsit. La capacitat va dels 16 als 22 litres i, com accessori, disposa d’adaptador universal USB per a moto. El seu preu és de 84 € + IVA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *