1. Home
  2. Actualitat
  3. Acciona torna al Dakar amb un vehicle elèctric
Acciona torna al Dakar amb un vehicle elèctric

Acciona torna al Dakar amb un vehicle elèctric

0
0

Acciona tornarà al Dakar  amb un vehicle elèctric que no utilitzarà cap combustible fòssil i amb millores respecte al cotxe que va participar l’any passat al Ral·li.

El vehicle d'Acciona al Ral·li del Marroc (Foto: Acciona)
El vehicle d’Acciona al Ral·li del Marroc (Foto: Acciona)

Els enginyers han reduit el pes del vehicle un 40% incorporant fins a vuit packs de noves bateries més potents, tracció 4×4 i un canvi de marxes seqüencial que permet optimitzar el comportament del motor elèctric. Aquestes novetats ja han demostrat la seva efectivitat durant la participació en el Ral·li Internacional de Marroc, on va ser el primer cotxe zero emissions a competir i finalitzar una prova del calendari mundial de ral·lis.

Al volant estarà Ariel Jatón, pilot que compta amb una dilatada carrera en el món de la competició amb diverses participacions al Ral·li Dakar. Ariel ha estat campió argentí de Ral·li Cross Country ha col·laborat en el desenvolupament i construcció del cotxe des del començament. Al costat d’ell s’hi asseurà Gastón Scazzuso amb una àmplia trajectòria en enginyeria electrònica aplicada a la competició del motor.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *