1. Home
  2. Actualitat
  3. Acord entre BMW i Schneider per als punts de recàrrega dels BMW i3 i i8
Acord entre BMW i Schneider per als punts de recàrrega dels BMW i3 i i8

Acord entre BMW i Schneider per als punts de recàrrega dels BMW i3 i i8

0
0

Schneider Electric i BMW i, la marca de vehicles elèctrics del grup automobilístic alemany, ha començat a Espanya el desenvolupament de l’acord global de col·laboració sobre mobilitat elèctrica que les dues companyies van arribar durant l’any 2013.

BMW acord

Schneider Electric ha dissenyat en exclusiva per a BMW un Wallbox d’avançades prestacions pensat per a l’àmbit residencial que permetrà a tot aquell que adquireixi un BMW i3 o un BMW i8 recarregar de forma segura i ràpida el seu vehicle a casa o a l’oficina. El BMW i3 és el primer vehicle elèctric que arriba al mercat pensant des d’un inici per poder ser recarregat a casa.

Com a part de l’acord, Schneider Electric ofereix als clients de la gamma BMW i un paquet de serveis complementaris a la instal·lació d’una estació de càrrega a casa seva o al garatge. Així, un instal·lador de la companyia revisa prèviament la instal·lació elèctrica de la casa particular o del garatge per verificar la viabilitat del punt de càrrega.

El punt de càrrega BMW i Wallbox permet realitzar càrregues de forma immediata, és a dir, simplement prement el botó d’inici una vegada connectat el cable, o de forma retardada a través d’un temporitzador. Pel que fa a l’aturada, també compta amb dues funcions. D’una banda, l’aturada automàtica, un cop la bateria està completament carregada, o l’aturada manual, que s’aconsegueix prement el botó de parat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *