1. Home
  2. Actualitat
  3. Acura presenta la nova generació del superesportiu NSX
Acura presenta la nova generació del superesportiu NSX

Acura presenta la nova generació del superesportiu NSX

0
0

Vint-i-cinc anys després del debut del superesportiu NSX, Acura ha presentat els seu successor, l’Acura NSX al Saló Internacional Nord-Americà de l’Automòbil 2015.

NSX

La carrosseria d’aquest vehicle exhibeix proporcions baixes i amples clàssiques que combinen amb un exterior modern i atractiu, un disseny frontal agressiu i uns llums posteriors que reten homenatge al NSX original.

 

El NSX equipa un motor V6 DOHC biturbo de 75 graus, amb una caixa de canvis de doble embragatge (DCT) de 9 marxes i el sistema de tres motors elèctrics Sport Hybrid que reacciona de forma absolutament intuïtiva i immediata als estímuls del conductor. A més, en ser dissenyat sota el concepte de ‘Human Support Cockpit’, el vehicle proporciona al conductor un control i visibilitat excepcionals.

La seva maniobrabilitat es veu reforçada gràcies al sistema de tracció Sport Hybrid Super-Handling All Wheel Drive que li permet reaccionar a una excepcional velocitat davant de qualsevol estímul del conductor. A més el sistema d’assistència a la direcció Agile Handling Assist (AHA) permet emprar el parell de frenada amb la finalitat de potenciar encara més la resposta a batzegades i l’estabilitat dinàmica.

L’Integrated Dynamic System del NSX ofereix 4 modalitats: Quiet, Sport, Sport + i Track. En funció de les necessitats del conductor i l’entorn de conducció, el sistema s’ajusta a la resposta de propulsió, motors, canvi i xassís.

El NSX es comercialitzarà en els últims mesos de l’any i a Europa ho farà sota la marca Honda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *