1. Home
  2. Motos
  3. Adam Raga torna als seus orígens amb el casc de Carboni Hebo
Adam Raga torna als seus orígens amb el casc de Carboni Hebo

Adam Raga torna als seus orígens amb el casc de Carboni Hebo

0
0

Adam Raga ha tornat a la marca de cascs amb la qual va començar la seva etapa professional com a pilot de trial i aquesta temporada disputarà tot el seu programa esportiu utilitzant el casc de Carboni d’Hebo. La nova decoració la va  estrenar al Trial Indoor de Barcelona.

Hebo_2_14_Raga

De la mà dels millors pilots del món, Hebo, empresa líder en el sector, prossegueix la seva estratègia de creació, disseny i desenvolupament de productes d’elevada tecnologia que posteriorment podran gaudir tots els usuaris que exigeixin totes les garanties de qualitat, seguretat, confortabilitat i durabilitat.

Tal com suggereix la seva denominació, l’estructura d’aquest casc està construïda totalment en fibra de carboni. El recobriment interior és de Drylex desmuntable, el que permet rentar-lo o canviar-lo. El seu pes és d’uns 975 grams i incorpora d’origen el Rain Cover, un protector posterior que impedeix que en cas de pluja entri aigua pel coll de la jaqueta i que quan no s’utilitza queda plegat a la part inferior del casc. Hebo disposa de recanvis de tots els components d’aquest casc

Aquest any Hebo llança al mercat una gran quantitat de novetats per als amants del trial, disponibles en els punts de venda especialitzats. El catàleg 2014 ja està disponible a la nostra web www.hebo.com.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *