1. Home
  2. Actualitat
  3. Adjudicades obres a la GI-632 a Ullà
Adjudicades obres a la GI-632 a Ullà

Adjudicades obres a la GI-632 a Ullà

0
0
Infografia: Departament de Territori
Infografia: Departament de Territori

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat per 655.000 euros les obres de seguretat viària a la GI-632, a Ullà, un projecte que forma part del pla de millores a les carreteres del Baix Ter que està desenvolupant la Generalitat. L’actuació consisteix en la construcció d’una rotonda entre aquesta població i la Tallada d’Empordà per millorar la fluïdesa del trànsit. Es preveu iniciar els treballs aquest hivern, amb un termini de 5 mesos.

El projecte pretén millorar la canalització del trànsit a la intersecció existent entre la carretera C-31 (de Torroella de Montgrí a Ullà i Verges) amb la carretera GI-632, que forma l’accés des de la C-31 a Bellcaire d’Empordà i l’Escala, actualment formada per un tercer carril central de girs situat a la C-31 i les illetes de canalització del trànsit sobre la GI-632. El trànsit existent a la carretera C-31 a Ullà és de 10.788 vehicles/dia i a la GI-632 (a l’Escala) és de 6.232 vehicles/dia.

En l’encreuament, es construirà una rotonda de 56 metres de diàmetre exterior, amb una calçada de 9 metres amb 2 carrils. El voral interior serà de 0,5 metres i l’exterior d’1,5 metres. L’illot interior tindrà zona remuntable d’1 metre d’amplada formada per llambordins de formigó.

Les obres inclouen els moviments de terres, ferms i drenatges, la il·luminació de la rotonda, la senyalització horitzontal, vertical i d’orientació, l’abalisament i barreres de seguretat i la modificació de serveis afectats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *