Afectacions circulatòries a causa de la 2a fase d’asfaltatge

Durant la setmana del 29 de juny al 3 de juliol es durà a terme els treballs d’asfaltatge de tot el carrer de Francesc Macià, un tram de la ronda de Fort Roig, entre el carrer de la Torre de Sant Lluís i el carrer de l’Abat Escarré, i un petit tram de la pujada de la Barrufa, 15.

Les afectacions circulatòries seran les següents:

  • Del dilluns 29 de juny a les 8 h al divendres 3 de juliol a les 20 h, tall total del carrer de Francesc Macià. A causa de la complexitat dels treballs el carrer haurà d’estar tancat totalment a la circulació de vehicles durant els cinc dies. Això implicarà que es prohibeixi l’estacionament en tot el carrer, des del dia 29 a les 0 h fins al dia 3 a les 24 h i que no es permeti l’entrada ni sortida de vehicles dels seus guals. Només en cas d’urgència se’n permetrà l’accés.
  • Dimarts 30 de junytall d’un carril de la pujada de la Barrufa, a l’alçada del número 15. Es mantindrà la circulació regulant el pas alternatiu de vehicles.
  • Del dimecres 1 al divendres 3 de julioltall de la ronda Fort Roig, entre el carrer de la Torre de Sant Lluís i el carrer de l’Abat Escarré. La circulació general de vehicles es desviarà per la ronda Fort Roig, lateral sud est, excepte pels veïns de la ronda Fort Roig (tram afectat), carrer de Francesc Macià (tallat a la circulació), carrer de Xavier Montsalvatge i carrer de l’Avi Xaxu que se’ls permetrà l’accés per accedir als seus habitatges.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake

Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake

L’Arteon és el Gran Turisme de Volkswagen – avantguardista, ple

Posterior
Nou Ë-C4 – 100% elèctric i nou C4: es descobreix la berlina Citroën de nova generació!

Nou Ë-C4 – 100% elèctric i nou C4: es descobreix la berlina Citroën de nova generació!

Després de la seva ofensiva al territori SUV marcada pels reeixits llançaments

També et pot interessar
Total
0
Share