1. Home
  2. Actualitat
  3. Afectacions circulatòries a causa de la 2a fase d’asfaltatge
Afectacions circulatòries a causa de la 2a fase d’asfaltatge

Afectacions circulatòries a causa de la 2a fase d’asfaltatge

0
0

Durant la setmana del 29 de juny al 3 de juliol es durà a terme els treballs d’asfaltatge de tot el carrer de Francesc Macià, un tram de la ronda de Fort Roig, entre el carrer de la Torre de Sant Lluís i el carrer de l’Abat Escarré, i un petit tram de la pujada de la Barrufa, 15.

Les afectacions circulatòries seran les següents:

  • Del dilluns 29 de juny a les 8 h al divendres 3 de juliol a les 20 h, tall total del carrer de Francesc Macià. A causa de la complexitat dels treballs el carrer haurà d’estar tancat totalment a la circulació de vehicles durant els cinc dies. Això implicarà que es prohibeixi l’estacionament en tot el carrer, des del dia 29 a les 0 h fins al dia 3 a les 24 h i que no es permeti l’entrada ni sortida de vehicles dels seus guals. Només en cas d’urgència se’n permetrà l’accés.
  • Dimarts 30 de junytall d’un carril de la pujada de la Barrufa, a l’alçada del número 15. Es mantindrà la circulació regulant el pas alternatiu de vehicles.
  • Del dimecres 1 al divendres 3 de julioltall de la ronda Fort Roig, entre el carrer de la Torre de Sant Lluís i el carrer de l’Abat Escarré. La circulació general de vehicles es desviarà per la ronda Fort Roig, lateral sud est, excepte pels veïns de la ronda Fort Roig (tram afectat), carrer de Francesc Macià (tallat a la circulació), carrer de Xavier Montsalvatge i carrer de l’Avi Xaxu que se’ls permetrà l’accés per accedir als seus habitatges.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *