Afectacions circulatòries al Barri Vell amb motiu de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”

Del 3 al 20 de maig

Amb motiu de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”, un dels esdeveniments més importants que tenen lloc durant l’any a la ciutat, es produiran diverses afectacions circulatòries al Barri Vell, nucli dels muntatges florals del festival.

Afectacions a l’estacionament de vehicles

Del 3 al 20 de maig, es prohibirà l’estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals. Podeu consultar totes les reserves d’estacionament i els horaris en aquest enllaç.

Afectacions a la circulació de vehicles

Del 8 al 16 de maig, de les 10 a les 21 h, es tallarà completament la circulació de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat. Els carrers afectats seran: plaça del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer dels Ciutadans, pujada de Sant Martí (entre el carrer dels Ciutadans i la Diputació de Girona), carrer de la Cort Reial, carrer de la Força, carrer de l’Argenteria, rambla de la Llibertat, carrer de les Ballesteries, pujada de Sant Feliu, carrer dels Calderers, pujada del Rei Martí (des del carrer del Portal de la Barca fins a la plaça de la Catedral, carrer de Ferran el Catòlic i plaça de la Catedral (fins al gual del COAC). Podeu consultar el plànol detallat del tancament aquí.

Del 3 al 20 de maig s’habilitarà un aparcament exclusiu pels veïns i veïnes que disposin de distintiu del Barri Vell a l’aparcament de sorra de la plaça de Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarà reservat pels veïns durant les 24 hores del dia.

Les emergències s’atendran al 092 de la Policia Municipal de Girona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Del 3 al 6 de maig A continuació us informem dels talls de circulació previstos

Posterior
VOLKSWAGEN ID.4: Una nova dimensió SUV

VOLKSWAGEN ID.4: Una nova dimensió SUV

També et pot interessar
Total
0
Share