1. Home
  2. Actualitat
  3. Àfrica Dream
Àfrica Dream

Àfrica Dream

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Arnau Puig

No hi ha res millor que gaudir de la teva moto amb alguna experiència. I a Honda en saben una estona. D’aquí l’èxit de l’África Twin Morocco Epic Tour, un esdeveniment de set dies amb moto pel Marroc amb un component del 80% del recorregut fora de carretera i destinat als clients de la CRF1000 Africa Twin.

Per preparar l’’Epic’, l’organització organitza cada any un viatge de reconeixement previ per comprovar els tracks (pistes) i evitar sorpreses d’últim moment. I nosaltres ens apuntem a aquest ‘reco’ al costat de José Peiró (PR d’Honda), José Luis Macia ‘Piliky‘ i un servidor que vam anar en moto, i José Miguel Mora ‘Juanmi‘ (Coordinador general de l’empresa Sport Aventure) i Iván García, cadascun amb un tot terreny.

Set etapes i 1.700 km

Aquest any el Morocco Epic Tour es compon d’un recorregut d’uns 1.700 kms i set etapes amb la sortida i arribada a la localitat costanera de Saïdia. Com a novetat els participants aniran cap al sud pel Plateau de Rekkam dormint la primera nit a haimes. L’hotel Xaluca d’Erfoud serà el quarter general durant tres dies per després tornar vorejant la frontera amb Algèria.

Com us podeu imaginar, ens va passar de tot, des punxar una roda, al fet que un dia es fes malbé un cotxe i l’endemà l’altre, o perdre nou hores esperant que tornés l’electricitat per poder posar gasolina. Per cert, l’últim dia, a la platja de Cap d’Eau serà com l’arribada al Llac Rosa del Dakar africà, molt especial.

LES ETAPES

  • Etapa 1: Saïdia-Tendrada (340 kms)
  • Etapa 2: Tendrara-Erfoud (335 kms)
  • Etapa 3: Erfou-SafSaf-Erfoud (185 kms)
  • Etapa 4: Erfoud- Gara Mduara -Erfoud (180 kms)
  • Etapa 5: Erfoud-Tendrara (360 kms)
  • Etapa 6: Tendrara-Saïdia (280 kms)
  • Etapa 7: Saïdia (30 kms)

LA MOTO

Com no podia ser d’altra manera vam anar amb una Africa Twin amb DCT i altres Adventure Sports DCT. Sembla mentida les aptituds offroad d’aquesta moto, per on arriba a passar. De la mateixa manera, oblidar-te de l’embragatge i que canviï sola en conducció fora de carretera és un ajut, depenent del teu nivell. La suspensió de la Adventure Sports s’ho ’empassa’ tot però aturada pot resultar alta. Encara que el millor de tot és que després del viatge li fas una manguerada i te’n vas a treballar amb ella.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *