1. Home
  2. Presentacions
  3. AFRICA TWIN L’aventura continua
AFRICA TWIN L’aventura continua

AFRICA TWIN L’aventura continua

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: HONDA

Des del retorn als escenaris el 2016, l’Africa Twin ha aportat una alenada d’aire fresc davant l’omnipresència de la BMW R 1250 GS. I ara Honda li ha volgut donar un nou impuls amb tot un seguit de novetats que la tornen a situar a la cresta de l’onada de les motos tipus adventure.

20YM Africa Twin and Africa Twin Adventure Sports

Estèticament ofereixen una imatge més atrevida, l’ Africa Twin amb una pantalla derivabrisas més baixa i esportiva que accentua la seva imatge de tot terreny. Ara arriba impulsada per un nou motor bicilíndric en paral·lel de 1.084cc (abans 998cc) amb homologació Euro5 amb 101,9 CV pels 95 CV de la versió anterior. La relació pes-potència també millora amb aquesta pèrdua de cinc quilos en elements com el motor, el bastidor i el basculant d’alumini.

Honda ha aprofitat aquesta posada al dia per introduir una nova pantalla TFT multifunció de 6.5 polzades tàctil i que incorpora Apple CarPlay i Bluetooth. També vénen de sèrie el control de velocitat de creuer .Respecte a l’electrònica també va una mica més enllà ja que les Africa Twin disposen ara de quatre modes de conducció (Tour, Urban, Gravel i Off-Road) més dos modes ‘user’.

Com ja passava amb la versió anterior, Honda ha donat ales a l’Africa Twin Adventure Sports disponible amb la suspensió electrònica Showa ERA com a opció. Ara la pantalla parabrises ajustable en cinc posicions de sèrie, compta amb un dipòsit de 24,8 litres de capacitat, punys calefactables i pren AC de sèrie. Tampoc podem oblidar que tots dos models comptaran amb la versió de Transmissió de Doble Embragatge (DCT) que es beneficia de l’arribada d’una Unitat de Mesura Inercial.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *