1. Home
  2. Actualitat
  3. Airbag in Roof, la nova innovació de Citroën per al C4 Cactus
Airbag in Roof, la nova innovació de Citroën per al C4 Cactus

Airbag in Roof, la nova innovació de Citroën per al C4 Cactus

0
0

Si els Airbump són els grans protagonistes a l’exterior del Citroën C4 Cactus, quan s’obren les portes del vehicle un dels elements principals és l’Airbaig in Roof. Desenvolupat en col•laboració amb l’empresa nord-americana TRW Automotive, aquest dispositiu allibera espai al quadre de comandaments, a més d’assegurar una protecció òptima per als ocupants del seient de copilot.

Airbag in Proof

La tecnologia Airbag in Roof ha fet que tots els components de l’airbag del passatger, com el coixí d’aire, el generador de gas o el canal de difusió de gas, s’hagin desplaçat al sostre. El coixí es desplega davant del passatger o al llarg del parabrises i no des del quadre de comandaments. D’aquesta manera, es disposa d’espai addicional per oferir una àmplia guantera a la qual es pot accedir sense necessitat d’ajupir-se.

No és aquesta l’única novetat al quadre de comandaments del Citroën C4 Cactus. S’han suprimit els botons a favor d’una pantalla tàctil de 7 polzades que agrupa les funcions (climatització, so, navegació, ordinador de bord, telèfon, serveix connectats i ajudes a la conducció) i s’ha substituït el quadre d’instruments tradicionals per una pantalla digital. A més, en les versions que disposen de la caixa de canvis pilotada ETG, la palanca de canvis tradicional desapareix a favor del sistema “Easy Push”. Aquest comandament simplificat compta amb un polsador de selecció “D, N, R” a la part baixa del quadre d’instruments i de lleves al volant per canviar les marxes de forma manual.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *