1. Home
  2. Actualitat
  3. Així és el 2008 DKR, l’arma de Peugeot per al Dakar
Així és el 2008 DKR, l’arma de Peugeot per al Dakar

Així és el 2008 DKR, l’arma de Peugeot per al Dakar

0
0

No cal més que mirar-lo per adonar-nos que estem davant d’una autèntica màquina dissenyada per guanyar en els mitjans més recòndits.

Peugeot 2008 DKRMusculós i imponent en les seves línies, el 2008 DKR serà el vehicle amb el qual Carlos Sainz i Cyril Despres afrontaran el ral · li Dakar 2015, un cotxe que no difereix tant del que podem veure en la versió de carrer, encara que sense dubte, el redisseny de la part frontal va suposar tot un repte per a l’equip de disseny.

Michaël Trouvé, Peugeot Design Manager, detalla com pel fet que es necessitava una bona manejabilitat, “l’angle d’aproximació del DKR 2008 havia de ser molt alt. Això va significar una volada molt curta, que al seu torn va donar lloc a un disseny front-end que era molt diferent al de la versió de producció. L’equip tècnic no va dubtar a escoltar els nostres arguments i acceptar reubicar certes parts que podrien haver estat un problema per a nosaltres. Això ens va donar una mica de llibertat per dissenyar un frontal que s’assemblés el més possible a la mirada del cotxe de carretera “.

Peugeot_2008_DKR-Car_reveal-1El que serà un dels seus futurs pilots, Carlos Sainz, es mostrava sorprès pel disseny: “La filosofia del DKR 2008 marca una ruptura radical i porta un gran nombre de noves idees. El resultat final és diferent a qualsevol altre cotxe de dues rodes motrius . és molt compacte i això és bo. Després d’haver participat en les dues últimes edicions del Dakar amb un cotxe de dues rodes motrius, estic convençut que és una solució amb la qual es pot guanyar. es necessita un cotxe estan dissenyades, que estigui còmode en els diferents tipus de terreny pels quals transcorre el ral · li, però sé que Peugeot Sport té el saber fer necessari, la tecnologia i els mitjans per aconseguir el que és un desafiament únic i estimulant per a tots a l’equip “.

El DKR 2008 calça uns pneumàtics Michelin amb un diàmetre de 37″, gairebé 94 cm. El que sí que és un secret és el que s’amaga sota la carrosseria, haurem d’esperar fins a veure com el nou i espectacular DKR 2008 comença ¡¡a aixecar pols!!

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *