1. Home
  2. Actualitat
  3. Així serà el nou coupé de la Classe S de Mercedes – Benz
Així serà el nou coupé de la Classe S de Mercedes – Benz

Així serà el nou coupé de la Classe S de Mercedes – Benz

0
0

Mercedes – Benz presenta al Saló de l’Automòbil de Detroit el Concept S – Class Coupé, un avançament de la pròxima producció en sèrie. La silueta del Concept S-Class Coupé es distingeix per les proporcions característiques d’un automòbil amb tracció posterior, accentuades pel distintiu actual de Mercedes, l’anomenada Dropping Line. La longitud del vehicle és de 5.050 mm (2,945 de distància entre eixos), la seva amplada és de 1.958 mm i fa 1.409 mm. d’altura.Concept S-Class Coupé

Elegància escultural i senzillesa són també els trets més destacats de l’interior. Gràcies a la nova disposició de l’airbag ha estat possible dotar el cos inferior del tauler d’instruments de trets altament estructurals. La Central Command Unit de la consola central s’assembla a una joia brillant, amb la superfície Black Diamond que genera un efecte de profunditat.

El  Concept S-Class Coupé té un motor V8 biturbo de 4.663 cc,  455 CV y 700 Nm.  També disposa de la tecnologia Intelligent Drive de Mercedes-Benz. La càmera estereoscòpica pot veure en tres dimensions en una zona d’uns 50 metres per davant del cotxe i percebre objectes en 6D Vision, incloses les posicions en l’espai i el seu moviment. La càmera explora fins a uns 500 metres per davant del vehicle i també és utilitzada pel tren de rodatge, ja que reconeix amb anticipació les ondulacions de l’asfalt i l’ajusta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *