Al volant d’un Seat León sense sortir de casa

La realitat virtual està cada dia més present en el món de l’automòbil. Els dissenyadors poden conduir els futurs cotxes molt abans que comencin a fabricar-los, fins i tot definir les seves línies interiors abans, i construir un prototip.

Aprofitant aquesta tecnologia, ens posem al volant d’un Seat León per descobrir el seu interior i conduir pels carrers de Barcelona, ​​sense necessitat de sortir de casa.

Al centre del disseny. “Al entrar al nou León una sensació envolta el conductor i resta d’ocupants, la d’estar al centre de l’habitacle”, afirma David Jofré, dissenyador d’interiors de SEAT. Aquest era un dels principals objectius de l’equip de disseny. En el nou León, tot està enfocat a produir un efecte acollidor cap als ocupants. “Hem introduït nous ingredients de disseny en el tauler i les portes per crear un efecte envoltant. Es tracta d’una sensació que creen les motllures decoratives que envolten el quadre de comandament i continuen al llarg de les portes davanteres “, explica Jofré.

Per gaudir de l’experiència en dispositius mòbils amb sistema operatiu IOS es recomana visualitzar a través de l’App de Youtube: https://youtu.be/KcGjh-HOjj0

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
15 coses de Dacia que potser no coneixies
Un Dacia Sandero

15 coses de Dacia que potser no coneixies

Tot i que Dacia va néixer el 1965, el gran enlairament de la marca al nostre

Posterior
Ebroh Spuma Li 5K i Veracruz, elèctrics i ‘resultons’

Ebroh Spuma Li 5K i Veracruz, elèctrics i ‘resultons’

Els nous Ebroh Spuma Li 5K i Veracruz arriben amb les prestacions millorades i

També et pot interessar
Total
0
Share