1. Home
  2. Actualitat
  3. Albert Bosch explicarà el compromís sostenible del ACCIONA 100% EcoPowered en el Sustainable Brands Barcelona 2015
Albert Bosch explicarà el compromís sostenible del ACCIONA 100% EcoPowered en el Sustainable Brands Barcelona 2015

Albert Bosch explicarà el compromís sostenible del ACCIONA 100% EcoPowered en el Sustainable Brands Barcelona 2015

0
0

Albert Bosch, el pilot de l’equip ACCIONA 100% EcoPowered, compartirà l’experiència que va viure al Ral·liDakar 2015 al volant del primer cotxe completament elèctric propulsat per energies netes i desenvolupat per ACCIONA en la jornada Sustainable Sunday, el 26 d’abril al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), dins el marc de Sustainable Brands Barcelona 2015.

Acciona 100x100 Ecopowered electric car. Barcelona , nov 2014

En la seva ponència La sostenibilitat unida a l’esport més extrem, Bosch repassarà els desafiaments de la seva trajectòria esportiva per promoure l’alta competició sostenible, amb la recent participació al Dakar, el ral·li més exigent del món, com a última gran fita de la seva carrera .

Els assistents al Sustainable Sunday tindran també l’oportunitat de veure a les instal·lacions del CCCB el ACCIONA 100% EcoPowered i descobrir els secrets tècnics del vehicle que ha deixat la seva empremta sostenible al Dakar en una exposició multimèdia.

L’agenda d’actes de ACCIONA durant el Sustainable Sunday es completarà amb la projecció del documental Viatgers del vent, que narra el repte del ACCIONA Windpowered Antartica, un trineu de zero emissions propulsat per estels que va aconseguir arribar al Pol Sud Geogràfic en una expedició liderada per Ramón Larramendi i que ha permès recollir informació científica sobre l’Antàrtida sense que cap impacte hagi afectat la seva preservació.

Acciona 100x100 ecopowered,electric car, Dakar 2015, Iquique,ChileSustainable Sunday és un esdeveniment familiar d’accés lliure i gratuït en el qual els ciutadans i consumidors de totes les edats poden trobar respostes i opcions més sostenibles per al seu dia a dia. Servirà de preàmbul per a les jornades tècniques dels dies 27 i 28, en què empreses com ACCIONA, emprenedors socials, experts en sostenibilitat, investigadors, ONG, inversors, acadèmics i agències governamentals, compromesos amb la sostenibilitat debatran i analitzaran iniciatives per a un futur millor.

Tot això conforma Sustainable Brands Barcelona 2015, una cita mundial que persegueix connectar i compartir pensaments i idees per orientar la societat cap a models sostenibles de comerç i consum.

Dades de la convocatòria:

  • Diumenge, 26 d’abril, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
  • Twitter: #SUSTAINABLESUNDAY
  • Exposició del ACCIONA 100% EcoPowered: de 11.00 a 21.00
  • Xerrada d’Albert Bosch: 16.00 (Aula 1)
  • Projecció de Viatgers del vent: 17.30 (Vestíbul)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *