Alex Márquez: “El meu germà m’ha dit que si l’any que ve no gaudeix, es retira”

El Tro de Cervera veu la temporada a Gresini com a una última bala

Els germans Márquez seran companys d’equip la pròxima temporada al Gresini Racing Team. Marc Márquez afrontarà el curs 2024 amb només un any de contracte i l’objectiu de tornar a guanyar després de tres temporades molt dolentes a Honda, tant físicament com en l’àmbit esportiu. I, segons ha explicat Alex Márquez, el Tro de Cervera encara aquest nou repte com una última bala en la seva carrera: gaudir o deixar-ho.

“El sentit de comprometre’s per només un any és perquè vol comprovar si torna a gaudir d’aquest món. Marc és molt llest, i m’ha dit que, si l’any que ve no gaudeix, es retirarà. És així, i aquesta és una possibilitat que existeix”, ha desvelat Alex Márquez davant els micròfons de TNT Sports. Així doncs, els resultats i, sobretot, les sensacions del català sobre la Ducati Desmosedici GP 23 a partir del test de València el 28 de novembre i tota la temporada següent, seran claus pel futur del vuit cops campió del món. “Vol saber si pot tornar a ser ràpid després de la seva lesió. Jo no tinc cap dubte, però ell sembla que sí. Té tot el sentit del món que en tingui, perquè en vaig tenir jo quan estava a Honda l’any passat”, ha afegit.

Vol saber si pot tornar a ser ràpid després de la seva lesió. Jo no tinc cap dubte, però ell sembla que sí.

Alex Márquez, pilot de MotoGP i germà de Marc.

No obstant això, Alex Márquez s’ha mostrat confiat en el rendiment que pot tenir el seu germà a Gresini, tal com va experimentar ell fa poc més d’un any. “Estic segur que ja el primer dia que pugi a la moto, a València, gaudirà de nou. Llavors, aquests dubtes que té al cap desapareixeran”, ha assegurat. Gaudir sobre una Ducati a MotoGP no sembla molt difícil actualment, amb cinc motos de la marca de Borgo Panigale dins del top-10 del mundial. Veurem si té una adaptació prou ràpida per a ser competitiu des del primer dia.

Text: Roger Amores / Fotos: Gresini Racing Team i Marc Márquez

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La Tourneo Custom de Ford Pro

La Tourneo Custom de Ford Pro

La recent Tourneo Custom de Ford Pro redefineix l’àmbit dels vehicles

Posterior
Marc Márquez i el que es trobarà a Gresini

Marc Márquez i el que es trobarà a Gresini

Arriba a un equip que és vist com una família i molt estimat al paddock

També et pot interessar
Total
0
Share