Àlex Rins s’operarà d’una hèrnia a la cama on va patir la fractura i és baixa a Tailàndia

Els metges li han detectat i haurà d’aturar la seva activitat per reduir el dolor

Àlex Rins, a diferència de la majoria dels altres pilots del mundial, va viatjar cap a Espanya després de la cursa celebrada aquest cap de setmana a Austràlia. El català ha volat fins a Madrid per visitar els doctors amb els quals està treballant en la recuperació de la seva lesió de fractura de tíbia i peroné de la cama dreta, ja que continuava patint dolor. En aquesta revisió li han detectat una petita hèrnia a prop del peroné, motiu que li provocava les molèsties. Rins haurà de passar per la sala d’operacions i no estarà disponible aquest cap de setmana al Gran Premi de Tailàndia.

El pilot barceloní, malgrat aquest nou contratemps, ha fet un comunicat optimista a les seves xarxes socials per la direcció de la seva recuperació. Contents després de la visita al meu equip mèdic! La lesió segueix una evolució positiva. Hem identificat la causa del dolor i ens sotmetrem a una petita intervenció per a alleujar-lo. Ens perdem el GP de Tailàndia, però continuem treballant en la nostra recuperació, ha explicat. Per l’altra banda, el seu equip, el LCR Honda Team, ha anunciat que no posaran cap substitut en el seu lloc, ja que en rebre la notícia la mateixa setmana del GP, no han tingut marge de maniobra.

Així doncs, Àlex Rins es perdrà la tercera cita de les tres consecutives que hi havia en el calendari. El seu retorn s’espera pel cap de setmana del 12 de novembre a Sepang, Malàisia, per afrontar la recta final de la temporada, que finalitza el 26 del mateix mes a València.

Text: Roger Amores / Foto: MotoGP

Total
0
Shares
Anterior
La F1 planeja canviar el format de la cursa esprint

La F1 planeja canviar el format de la cursa esprint

L'objectiu és oferir un millor espectacle en les jornades del dissabte

Posterior
Tot preparat pel XX Rally Costa Brava Històric by Motul

Tot preparat pel XX Rally Costa Brava Històric by Motul

Palamós ha acollit la presentació de la prova

També et pot interessar
Total
0
Share