1. Home
  2. Actualitat
  3. Alfa Romeo, vehicle oficial del RCD Espanyol
Alfa Romeo, vehicle oficial del RCD Espanyol

Alfa Romeo, vehicle oficial del RCD Espanyol

0
0
Stelvio és el cotxe oficial de l'Espanyol
Stelvio és el cotxe oficial de l’Espanyol

Alfa Romeo s’ha convertit en el vehicle oficial del RCD Espanyol. El fabricant italià i la seva prestigiosa marca automobilística a nivell internacional seran presents dins i fora del RCDE Stadium. En el marc d’aquest acord, la plantilla, directiva i cos tècnic blanc-i-blau, gaudiran de la cessió d’una flota de vehicles de la marca, entre els quals hi destaca el nou Stelvio.

Tant el club com Fiat Chrysler Automobiles (FCA) s’han mostrat molt satisfets amb un acord que esperen beneficiarà i projectarà a ambdues entitats.

Segons les declaracions del director de Màrqueting del RCD Espanyol, Antoni Alegre, “aquest acord significa la unió entre dues marques amb una gran trajectòria i prestigi en els seus sectors”. A més, l’executiu blanc-i-blau considera que “serà un orgull per a tots els seguidors, jugadors i directius gaudir d’aquest acord i poder transitar cap als nostres objectius com a entitat de la mà de FCA i Alfa Romeo”.

D’altra banda, Luca Parasacco, Conseller Delegat de FCA Espanya i Portugal, indicava que “amb aquest patrocini, el RCD Espanyol es converteix en aliat estratègic per a nosaltres a l’hora de compartir projectes de futur a Catalunya. Estic segur que l’afició espanyolista vibrarà aquesta temporada, no només amb les evolucions de l’equip blanc-i-blau sinó també amb els nous models de les nostres marques “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *