1. Home
  2. Actualitat
  3. Aliança Ford – Londres per millorar la qualitat de l’aire
Aliança Ford – Londres per millorar la qualitat de l’aire

Aliança Ford – Londres per millorar la qualitat de l’aire

0
0
Foto: Ford
Foto: Ford

Ford engegarà un projecte ambiciós dissenyat per ajudar a millorar la qualitat de l’aire de la ciutat de Londres, en paral·lel a l’acceleració dels plans d’electrificació de la marca amb el llançament de 13 nous models en els propers 5 anys.

El projecte, que compta amb el suport del consorci de transports de Londres, consisteix en una prova de 12 mesos de durada de 20 unitats de la furgoneta Transit Custom híbrida endollable (PHEV) que contribuirà a la reducció d’emissions locals en operar només mitjançant energia elèctrica durant la majoria de trajectes urbans, com els articles o treballs de manteniment.

280.000 trajectes al dia

Els vehicles comercials de Londres realitzen 280.000 trajectes de mitjana al dia, recorrent una distància total de 13 milions de quilòmetres. Les furgonetes suposen el 75 per cent del total de transport de càrrega. Només en el centre de Londres hi circulen més de 7.000 vehicles per hora en hora punta.

Ford posarà 20 Transit híbrides endollables a disposició d’una varietat de flotes comercials londinenques, incloent-hi la flota del consorci de transports de Londres, per investigar com aquest tipus de furgonetes poden contribuir a que l’aire de la ciutat sigui més net i també s’augmenti la productivitat dels operadors en entorn urbà.

Aquesta flota de proves, que estarà activa a la tardor d’enguany, forma part del compromís de la marca per treballar amb les principals ciutats del món per fer front als seus problemes de transport local i ajudar a transportar de manera més fàcil persones i mercaderies ”

Un disseny avançat

Les furgonetes Transit Custom híbrides endollables a prova a Londres són un disseny avançat que permet que siguin carregades des de la xarxa elèctrica fent possible trajectes zero emissions i, al mateix temps, estan equipades amb un motor de combustió que permeten una autonomia més granper a trajectes de distància més llarga.

La flota de vehicles comercials operarà diàriament en una varietat de negocis locals i estarà equipada amb un sistema telemàtic de Ford que recopilarà dades del rendiment financer, operatiu i mediambiental de cada vehicle que ajudarà a entendre com millorar els beneficis dels vehicles electrificats.

Tretze models elèctrics en els propers 5 anys

La Transit Custom híbrida endollable és només un dels 13 nous vehicles electrificats globals que Ford llançarà durant els propers cinc anys. Aquesta xifra inclou un SUV completament elèctric amb una autonomia prevista d’almenys 500 quilòmetres, un vehicle híbrid autònom d’alt volum dissenyat per a trajectes compartits que es llançarà a Amèrica del Nord el 2021 i una versió híbrida del icònic Mustang.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *