1. Home
  2. Actualitat
  3. ‘All days like these’, art sobre rodes
‘All days like these’, art sobre rodes

‘All days like these’, art sobre rodes

0
0

Sota el suggeridor nom de ‘All days like these’, Barcelona va ser la capital de la màxima expressió de la creativitat amb una exposició que va reunir motos d’estil cafè racer, bart, tracker i scrambler.

1b49zbOQyKYvFds_gheP41Y-y9HXw-9RdK5yKEk7ycc

 

Text: Sergi Mejías | Fotos: Ana Coello

‘Addicted to Life’, una antiga fàbrica ubicada al cor del barri del Poblenou de Barcelona, ​​va ser l’escenari escollit per celebrar la primera edició de ‘All days like these’, una exposició internacional de motos dels estils cafè racer, bart, tracker i scrambler. Va ser un cap de setmana intens amb les motos com a protagonistes, unes propostes a través de les quals els seus creadors catalitzen la seva forma d’entendre la moto, obtenint com a resultat autèntiques obres d’art.

Firmes com Adhoc, La Corona, Kiddo Motors, Fuel Bespoke, Rebellion i Bonneville, per citar-ne algunes, van fer tornar als assistents de la mostra l’essència de la moto amb creacions úniques; motos que es desfan del superflu per recuperar la filosofia de les dues rodes, desdibuixada pel pas de les dècades i la proliferació de la tecnologia.

Les motos van ser protagonistes però també elements de lifestyle relacionat, com ara la il·lustració, l’artesania i la fotografia, entre d’altres, perquè sota el lema ‘We Ride’, que resumeix una forma d’entendre aquesta llibertat que encara susciten, aquesta exposició va presentar, amb una clara projecció internacional , una selecció dels millors treballs del panorama estatal. Allò que molts convindrien a qualificar d’autèntiques obres d’art.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *