1. Home
  2. Actualitat
  3. Allau de novetats de Hyundai a Ginebra
Allau de novetats de Hyundai a Ginebra

Allau de novetats de Hyundai a Ginebra

0
0

Hyundai ha donat a conèixer una sèrie de nous models al Saló de l’Automòbil de Ginebra que inclou la presentació mundial del nou tot terreny compacte Tucson, que si en voleu més informació cliqueu aquí. A l’exposició també es presenten a nivell mundial les gammes del nou ix20 B-MPV, la nova generació i20 Coupé , els nous i30 i i40 i els dos prototips que es basen en el nou Tucson, les versions híbrida de 48V i la híbrida plug-in.

ix20El nou ix20 presenta un disseny renovat, noves tecnologies i una àmplia gamma de motors. L’equip de disseny de Hyundai ha afegit en aquest vehicle nous llums de projecció bi-funció i grups òptics posteriors combinats de LED. El nou ix20 està disponible amb motors dièsel i de gasolina que oscil·len entre els 77 i els 128 CV i un canvi automàtic de sis velocitats en el cas del propulsor de gasolina d’1.6 litres.

Per primera vegada, Hyundai ha creat un automòbil del segment B de tres portes que és significativament diferent del model de cinc portes: la nova generació i20 Coupé. L’exclusiva silueta mostra una disminució de 2,5 cm a la línia del sostre i uns muntants davanters, intermedis i posteriors més inclinats, a més d’unes exclusives llandes d’aliatge de 17 polzades que ressalten l’aspecte atlètic del model, al mateix temps que conserva l’ampli habitacle i la flexibilitat de la versió de cinc portes.

Tres anys després del llançament a Europa de la segona generació del model i30 en versions de cinc portes, tres portes i familiar, Hyundai presenta una nova versió d’aquest model. A la venda aquest mes, la nova versió i30 compta amb un disseny renovat, un rendiment del motor millorat, un nou canvi de doble embragatge de set velocitats, noves prestacions de seguretat i comoditat, a més de la incorporació d’un nou model d’alt rendiment : el nou i30 Turbo de 186 CV.

i40Hyundai presenta la nova gamma i40. Els nous models compten amb un disseny renovat, quatre motors millorats, un canvi de doble embragatge de set velocitats, un sistema electrònic de control de l’amortiment posterior i un nou sistema de control de la tracció en corbes.

Hyundai exposa també a Ginebra el primer vehicle de pila de combustible del món fabricat en sèrie,el seu ix35 Fuel Cell.

Els dos nous prototips que s’exhibeixen es basen en el nou Tucson. Tots dos mostren possibles tecnologies de motor per als futurs models de Hyundai. L’híbrid de 48V s’orienta especialment als vehicles i als tot terrenys de grans dimensions. El seu motor elèctric amb bateria de ions de liti de 48 volts i 14 CV ofereix una potència addicional d’un 10% i una reducció significativa d’emissions.

El prototip de vehicle elèctric plug-in (PHEV) és capaç de desplaçar-se durant 50 km en mode totalment elèctric i es pot recarregar en només dues hores i mitja (càrrega ràpida) i en cinc hores utilitzant una presa de corrent estàndard. El prototip està equipat amb una bateria de polímer de ions de liti de 10,7 kWh i un motor elèctric de 68 CV, que és compatible amb el motor dièsel de 115 CV  i el canvi de doble embragatge de set velocitats.

(05/03/15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *