1. Home
  2. Actualitat
  3. AM 94 Motor realitza les jornades ECO.LAB de Mitsubishi
AM 94 Motor realitza les jornades ECO.LAB de Mitsubishi

AM 94 Motor realitza les jornades ECO.LAB de Mitsubishi

0
0

La marca japonesa Mitsubishi ha realitzat aquest dissabte 24 de novembre, a les instal·lacions de Girona d’AM 94 Motor, concessionari oficial, les Jornades ECO.LAB.

Es tracta d’unes jornades obertes al públic on s’intenta resoldre tots els dubtes sobre la mobilitat sostenible. Mitsubishi Motors, a través d’aquest projecte, té com a objectiu conscienciar al públic sobre els avantatges de la mobilitat respectuosa amb el medi ambient.

Acompanyats de Carlos Pastor, Doctor en Ciències Físiques, Coordinador del Laboratori de Contaminació Atmosfèrica de la Universitat Miguel Hernández d’Elche i Catedràtic de la universitat de l’àrea de física aplicada, es varen abordar totes les qüestions sobre les noves tecnologies en relació a la conducció Eco. S’han tractat temes sobre la mobilitat sostenible, aportant informació pràctica i útil, com tipus de conducció eficient, etiquetes ambientals, restriccions al trànsit, estalvis (impostos, combustibles i manteniment), a més d’altres temes pràctics sobre la càrrega, les emissions, etcètera.

Carlos Pastor, Doctor en Ciències Físiques

A més, José Ma. Satrústegui, Responsable de Vehicles Elèctrics PHEV a Mitsubishi Espanya a B&M Automoviles España S. A. ha explicat les característiques tècniques del nou Mitsubishi Outlander PHEV 2019, a banda d’explicar com està el mercat automobilístic espanyol en aquests moments, pel que fa a estratègies de motoritzacions, etc.

José Ma. Satrústegui, Responsable de Vehicles Elèctrics PHEV a Mitsubishi

Un cop acabat l’acte, els assistents han tingut l’oportunitat de provar el nou Mitsubishi Outlander PHEV 2019 acompants d’un assessor comercial d’AM 94 Motor.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *