1. Home
  2. Actualitat
  3. Amb el concept Prologue, Audi reinterpreta l’estil dels seus Avant
Amb el concept Prologue, Audi reinterpreta l’estil dels seus Avant

Amb el concept Prologue, Audi reinterpreta l’estil dels seus Avant

0
0

El mes de novembre de l’any passat, Audi va presentar al Saló de Los Ángeles  el concept car Audi Prologue, que ofereix una mirada al futur llenguatge de disseny de la marca. I quatre mesos després, la marca alemanya mostrarà una variant del seu visionari concepte en el Saló de l’Automòbil de Ginebra. El concept car Audi Prologue Avant combina dinàmica, formes i funcions en una perfecta síntesi.

Audi prologue Avant concept carAmb una llargada de 5,11 metres i una amplada de 1,97 metres, aquest vehicle de cinc portes i un concepte de carrosseria pioner es posiciona clarament en la categoria superior del luxe. I alhora, ofereix versatilitat i una esportivitat indiscutible. La tecnologia comença a ser una experiència, tant a l’interior com a l’exterior. El conductor i
fins a tres ocupants poden gaudir d’un luxós interior en què estan digitalment connectats gràcies a la més avançada arquitectura de sistemes de infoentreteniment i tecnologies de connexió.

El luxós interior es presenta en tonalitats fosques. També aquí també aquest concept car ofereix una nova experiència: l’arquitectura de línies rectes forma un conjunt amb el seu disposició i concepte de control a bord. El quadre de comandament està composat per tres pantalles tàctils. D’altra banda, el conductor i fins a tres passatgers poden establir
una comunicació digital a través de dues pantalles OLED realitzades amb LEDs orgànics. Les primes pantalles OLED desmuntables situades a la part posterior -un desenvolupament de l’Audi tablet que s’ofereix en el nou Q7- proporcionen als passatgers informació i entreteniment a la carta.

L’Audi Prologue Avant utilitza tecnologies cada vegada més properes a la producció en sèrie. Està equipat amb el sistema de propulsió híbrida endollable procedent de l’Audi Q7 Etron Quattro, que arriba fins i tot un rendiment major en el concept car. Els 455 CV que entrega aquesta unitat de potència quan el motor 3.0 TDI i el motor elèctric
treballen conjuntament, permeten accelerar de 0 a 100 km/h en només 5,1 segons. Disposa d’una autonomia de fins a 54 quilòmetres circulant en mode completament elèctric.

El xassís està equipat amb suspensió pneumàtica adaptativa i sistema dinàmic de direcció a les quatre rodes: tots dos permeten oferir una combinació de confort, esportivitat, maniobrabilitat i estabilitat a nivell superior.

(25.02.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *