Home Actualitat AMI – 100% elèctric
AMI – 100% elèctric

AMI – 100% elèctric

0
0

Ami constitueix el segon model de l’ofensiva elèctrica llançada per Citroën el 2020. Amb Ami, Citroën ofereix una resposta als desafiaments de la mobilitat urbana, desafiaments més que mai en el cor de les preocupacions i expectatives dels habitants de la ciutat.

Ami és una solució de mobilitat individual que permet moure de forma protegida en un objecte tancat, 100% elèctric, accessible per a tots i totes. Les seves ofertes especialment competitives “a la carta” s’adapten als usos de cada persona.

ELS PUNTS FORTS DE L’AMI

100% ELÈCTRIC

 • Zero emissions de CO2: permet l’accés a àrees de baixes emissions dels centres urbans, amb una conducció fàcil i silenciosa.
 • Una autonomia de 75 km: perfectament adequada per a viatges curts urbans i periurbans i molt més gran que la distància mitjana recorreguda diàriament.
 • Una bateria de ions de liti de 5,5 kWh, la tecnologia més avançada de mercat, que es recarrega en només 3 hores en una presa de corrent estàndard de 220V utilitzant el cable integrat, tan simple com un smartphone. La bateria està col·locada de manera plana sota de terra per guanyar el màxim espai a l’habitacle interior. El cable s’emmagatzema hàbilment a l’entrada de la porta de l’acompanyant. Ami també es pot recarregar en una estació de càrrega privada mitjançant un cable adequat (opcional) o una estació de càrrega pública.
 • Un motor de 6 kW: permet conduir a 45 km / h.

COMPACTE I ÀGIL

 • Ami és un quadricicle amb una mida ultra compacte de 2,41 m de llarg, 1,39 m d’ample i 1,52 m d’alt.
 • Les seves dimensions combinades amb el seu diàmetre de gir de 7,20 m simplifiquen els viatges a la ciutat i l’estacionament.
 • Els seus 4 rodes de 14 ” amb un disseny específic col·locades en els 4 extrems també contribueixen a la seva maniobrabilitat excepcional.

LLUMINÓS I PRÀCTIC

 • La lluminositat és incomparable gràcies a les grans superfícies de vidre (parabrisa, finestres laterals i finestra del darrere). En combinació amb el sostre panoràmic estàndard, les superfícies de vidre representen el 50% de la superfície total situada sobre la línia de la carrosseria. Les finestres laterals s’obren inclinant-se cap amunt com en el llegendari 2CV. Per tant, la sensació d’espai i visibilitat són òptimes.
 • L’interior té gran espai i funcionalitat. El Ami pot acomodar a 2 persones a bord. L’accés és fàcil per les grans portes idèntiques a la banda la persona que condueix i el seu acompanyant i que s’obren de manera antagònica. Els dos seients estan decalats (el de l’acompanyant una mica més enrere que el de la persona que condueix) per proporcionar comoditat als ocupants, així hi ha més espai entre els braços dels dos ocupants i per a les cames.
 • El seient lliscant de la persona que condueix és ajustable en longitud, i el seient de l’passatger col·locat més enrere és fix i té molt d’espai a la part davantera. La posició de conducció permet estar a el mateix nivell que otrxs conductorxs a la carretera.
 • Els compartiments d’emmagatzematge estan ubicats de manera intel·ligent dins el compartiment de passatgers: un buit als peus de l’acompanyant pot allotjar un equipatge de cabina i s’ha proveït altra àrea darrere dels seients.

 

PROTECTOR

 • L’Ami es beneficia d’una altura de maneig i una posició de conducció a el mateix nivell que altres vehicles a la carretera per a una bona visibilitat.
 • L’Ami ofereix una major protecció que la de vehicles de 2-3 rodes, així com una major independència i confort (acústica, lluminositat) que el transport públic. El seu habitacle interior tancat i calefactat protegeix de l’exterior.

 

CONNECTAT I DIGITAL

 • L’AMI té una ubicació central dedicada a l’smartphone, perquè qui condueixi pugui usar les seves aplicacions favorites compatibles amb la conducció (navegació, música).
 • L’aplicació mòbil meva Citroën, accessible al telèfon intel·ligent mitjançant la caixa connectada DAT @ MI, li permet estar informat en qualsevol moment de l’autonomia del seu AMI, l’estat de càrrega i el temps restant per a una càrrega de 100%. L’aplicació també facilita la localització d’estacions de càrrega públiques properes, una funcionalitat que ofereix Free2Move Services.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *