1. Home
  2. Actualitat
  3. Ampera-e: la nova aposta d’Opel pel mercat elèctric
Ampera-e: la nova aposta d’Opel pel mercat elèctric

Ampera-e: la nova aposta d’Opel pel mercat elèctric

0
0

Opel llançarà al mercat un nou vehicle elèctric de bateria l’any que ve dins l’ofensiva per tenir presència en el mercat dels vehicles elèctrics. L’automòbil, de cinc portes i cinc places es dirà Ampera-e.

Ampera-e (Foto: Opel)
Ampera-e (Foto: Opel)

Segons va informar Opel el vehicle tindrà una autonomia llarga i es vendrà a un preu assequible. Combina una “innovadora mobilitat elèctrica amb la més avançada connectivitat” i “un dinamisme de conducció fascinant”.

“Tendències com el creixement de les ciutats i la protecció del medi ambient reclamen noves formes de mobilitat i sistemes de propulsió alternatius”, va afirmar el president d’Opel Karl-Thomas Neuman, qui va afegir que “els vehicles elèctrics tenen el potencial de fer una significativa contribució a la protecció del medi ambient i la reducció d’emissions”.

Les distintives i compactes dimensions de l’Ampera-i s’han aconseguit gràcies al paquet de bateries planes que van muntades sota el sòl interior del vehicle. L’arquitectura de les bateries també permet un ampli interior oferint 5 places i un espai de càrrega al maleter comparable al d’un cotxe compacte equivalent.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *