1. Home
  2. Actualitat
  3. Angel Blanch, concessionari oficial Opel, entrega una flota de vehicles amb carburant GLP a l’empresa CityLift Ascensores

Angel Blanch, concessionari oficial Opel, entrega una flota de vehicles amb carburant GLP a l’empresa CityLift Ascensores

0
0

Angel Blanch, concessionari oficial Opel, ha fet entrega d’una flota de vehicles a l’empresa CityLift Ascensores per la seva demarcació de Girona. La flota consta de 16 vehicles model Adam 1.4 amb la característica que han sortit de fàbrica amb el sistema de carburant GLP, 8 dels quals han estat entregats a Girona, zona on es destinaran principalment. Aquest model combina gasolina i GLP (Gas Liquat del Petroli), d’aquesta manera el cotxe pot arribar a estalviar fins a un 40% en carburant i, òbviament, és molt més respectuós per l’entorn i el medi ambient.

IMG_4286_2Lluïs Maria Blanch, gerent del concessionari Opel Angel Blanch, Christian Amador, B2B Sales Manager de General Motors España i Fernando J. Barriuso, Gestor Comercial de Repsol Gas, han fet el lliurament dels vehicles als gerents de l’empresa CityLift Ascensores, Cayetano Pérez i Joan Llopis. És la primera flota de vehicles d’una empresa d’ascensors amb aquesta tecnologia. CityLift és una empresa innovadora tant pels seus productes i serveis com en la seva filosofia empresarial i, amb aquesta aposta, es situa com a pionera dins el seu sector.

IMG_4296La base mecànica és el 1.4 de 87 CV, les vàlvules i seients de les mateixes s’han reforçat per la fiabilitat a llarg termini. Amb un consum homologat de 6,9 l / 100 km de gas, el tanc de 35 litres dóna per a uns 500 quilòmetres. El cost del litre està al voltant de 80 cèntims o menys, feu comptes.

Opel ha integrat el dipòsit de GLP de manera que no afecti a l’espai del maleter. Tampoc es compromet l’autonomia de gasolina. Combinant ambdós dipòsits, l’Adam pot fer 1.200 quilòmetres sense parar, segons xifres d’homologació. El consum de gasolina és de 5,5 l / 100 km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *