“Aquest any no estem per faves”

Audi i Jordi Roca, responsable de la partida de postres al restaurant El Celler de Can Roca, considerat un dels millors del món, amb tres estrelles Michelin, han creat el primer tortell nadalenc que només amaga bones notícies: el tortell. D’aquesta manera, i com a part de la seva tradicional campanya de Nadal, sota el lema: “Aquest any no estem per faves”, Audi convida a tots els cuiners i pastissers a substituir el llegum que tradicionalment inclouen aquests típics dolços nadalencs per sorpreses positives que ajudin a encarar el nou any amb il·lusió.

“Creiem que, de vegades, les tradicions han de reinventar-se perquè tots puguem gaudir”, explica Jordi Roca. “I en aquesta ocasió, després d’un any tan dur com aquest, ens vam adonar que havia arribat l’hora de replantejar una cosa tan nostre com el tortell de Reis. Perquè volem que la gent recuperi la il·lusió, gaudint del nostre postre nadalenc i esperant només sorpreses positives”.

Ignacio González Moreno, director de Comunicació i RR.EE. d’Audi Espanya afegeix: “Si alguna cosa caracteritza la visió de la nostra marca és l’actitud d’encarar a el futur amb il·lusió, i creiem que ara és més necessari que mai. Substituir la fava del tortell per premis vinculats a una mobilitat elèctrica i sostenible és un gest que representa aquesta actitud i una invitació a començar el 2021 amb tota l’energia”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Passió pel Dakar

Passió pel Dakar

La propera edició d’aquesta mítica prova estrena la categoria ‘Dakar

Posterior
L’Ajuntament de Figueres entrega els premis de FIRAVO 2020

L’Ajuntament de Figueres entrega els premis de FIRAVO 2020

Per motiu de la COVID-19 s’ha realitzat l’entrega dels premis a

També et pot interessar
Total
0
Share