1. Home
  2. Actualitat
  3. Arrenca la Marxa pagesa per a la dignitat
Arrenca la Marxa pagesa per a la dignitat

Arrenca la Marxa pagesa per a la dignitat

0
0

Avui ha començat la primera jornada de la manifestació anomenada Marxa pagesa per a la dignitat.  72 tractors de les comarques gironines han passat per la ciutat de Girona per tal d’unir-se a altres tractors darreu de Catalunya per arribar el dissabte 28 a Barcelona per reclamar suport, dignitat i reconeixement per a l’activitat agrària. En total s’esperen gairebé uns 200 tractors a la capital catalana.

El sindicat agrari Unió de Pagesos, organitzador de l´esdeveniment, té previst fer assemblees a les tres poblacions on tindrà lloc la primera pernoctació de la Marxa Pagesa Morell (Tarragonès), Vidreres (Selva) i Cervera (Segarra). Demà divendres els tractors confluiran a la tarda a Badalona, on es farà un tast de productes de temporada i proximitat al Centre de Convencions del municipi. Tots els tractors arribaran el dissabte 28 a les 11.00 h a l´avinguda Maria Cristina de Barcelona, on es realitzarà l´acte final de la Marxa pagesa per a la dignitat.

“Reclamem dignitat, però no volem fer pena a ningú. Només volem que es reconegui el paper de la pagesia a casa nostra”, va comentar el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball.

IMG-20170126-WA0002

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *