1. Home
  2. Actualitat
  3. Arrenca la segona prova del provincial de terra
Arrenca la segona prova del provincial de terra

Arrenca la segona prova del provincial de terra

0
0

Demà dissabte dia 6 d’abril es celebra la 2a prova del provincial de terra de regularitat. Bellcaire d’Empordà serà la base de la prova a partir de les 9:00 h del matí, hora en que es faran les verificacions administratives i tècniques al local social de la població.
A les 10:30 h es donarà la sortida al primer vehicle. El recorregut de la prova serà d’uns 100 km sobre terra que acabarà a Bellcaire a partir de les 15:45 h.
El recorregut no es publicarà fins al dissabte a les 7.00 del matí.
Com a equips destacats surten ACF Classics Garriga – Garriga amb Suzuki Vitara, actuals guanyadors del campionat el 2018. També hi haurà la participació dels germans Ferrón amb Mitsubishi Montero, grans experts en aquest tipus de proves a nivell nacional. La prova també puntua per al trofeu Panda Race on 14 vehicles seran al pòdium de sortida. Pere Sabates – Josep Sabates surten com a favorits i entre ells també la família Aymerich amb Seat Marbella.
La categoria iniciació l’encapçalen Jordi Caula – Margarida Lloret amb un Fiat Panda dels 11 vehicles inscrits. Aquesta categoria és només per equips que no han participat mai en proves de regularitat sobre terra.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *