1. Home
  2. Actualitat
  3. Arrenquen els cursos d’asfalt Audi Driving Experience
Arrenquen els cursos d’asfalt Audi Driving Experience

Arrenquen els cursos d’asfalt Audi Driving Experience

0
0

Els cursos Audi Driving Experience, impartits per l’Escola de Conducció Audi, arrenquen aquest mes de juny amb la nova direcció de Jordi i Marc Gené. El calendari d’aquest any contempla vuit cursos que es desenvoluparan en set ciutats estatals entre els mesos de juny a novembre. L’objectiu és millorar la seguretat i les tècniques de conducció.

Audi Cursos

El programa d’asfalt de les Audi Driving Experience contempla tres modalitats de cursos, anomenats Dynamic, Progressive i Sportscar.

El curs destinat a la conducció segura és l’anomenat Dynamic, durant el qual s’expliquen els elements de seguretat activa, com l’antiblocatge de frens, el control d’estabilitat, el sistema de frenada d’emergència o la tracció quattro. Per a això es realitzen frenades d’emergència, derrapatges controlats, conducció en superfícies lliscants o eslàlom d’obstacles.

El curs Progressive permet aprendre a abordar tot tipus de corbes de la manera més efectiva possible. És una experiència de conducció que inclou pràctiques realment espectaculars com la tècnica del balanceig i contrabalanceig, així com les tècniques de conducció necessàries per ajudar a mecanitzar reaccions al volant desenvolupant el sentit de l’anticipació visual.

La tercera experiència sobre asfalt és l’anomenada Sportscar. Es tracta d’un curs exclusiu que permet pilotar els models súper esportius de la marca, els espectaculars Audi RS 4 Avant, Audi RS 6 Avant i Audi R8.

Per participar en aquests cursos no és necessari ser propietari d’un Audi. Només cal inscriure’s per telèfon trucant al número 902 102 071, o reservar plaça a través de la web d’Audi Espanya a www.audi.es o del microsite  www.audidrivingexperience.es, on es pot trobar tota la  informació detallada de les dates, llocs de realització, preus i continguts dels cursos.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *