1. Home
  2. Actualitat
  3. Arriba el DS Performance Tour a Interfren de Figueres
Arriba el DS Performance Tour a Interfren de Figueres

Arriba el DS Performance Tour a Interfren de Figueres

0
0

DS Automòbils, l’única marca francesa d’automòbils de luxe, porta la potència i el refinament de la seva gamma a Figueres, al concessionari oficial Interfren. Del 31 d’octubre al 5 de novembre de 2016 tot el savoir faire i l’exclusivitat de les més elegants “maisons” parisenques estaran a Interfren. El DS Performance Tour fa escala a la ciutat de Figueres mostrant els vehicles que millor reflecteixen el concepte de luxe diferent que és la senyal d’identitat de DS Automòbils. Tothom que volgui els podrà veure a les instal·lacions d’Interfren, avinguda Salvador Dalí, 34, Figueres.

ds_3-cabrio-performance-2016_r4

El DS Performance Tour ofereix l’oportunitat de viure, en primera persona, l’experiència de posar-se al volant de vehicles excepcionals, com el nou DS 3 Performance, que destaca pels seus 208 CV de potència gràcies a un motor especialment modificat pel departament de Competició de la Marca.
També estarà present, a les instal·lacions de Figueres, la nova berlina Premium de la Marca, el Nou DS 4, amb una versió Sport i motor gasolina THP 210 S&S que destaca pel seu dinamisme i el seu alt nivell d’equipament. Així mateix, els més aventurers podran posar a prova el nou crossover DS 4 Crossback, que conjuga estètica i qualitats “off road”. El seu interior refinat i les prestacions que ofereix combinen perfectament amb l’eficiència d’una gamma de motors d’entre els quals el BlueHDi 180 S&S, amb caixa de canvis automàtica EAT6, brilla amb llum pròpia.
El DS 5, autèntic buc insígnia de la gamma, ocuparà el lloc que es mereix al showroom de Figueres, amb la seva innovadora tecnologia híbrida dièsel, que permet oferir tracció integral i 200 CV, amb unes emissions de CO2 de 103 g/Km. La versió amb motor BlueHDi 180 i caixa automàtica EAT6 estarà també disponible.
En el panorama dels automòbils premium, DS Automòbils destaca pel disseny audaç dels seus vehicles. La personalització és un dels seus punts forts, ja que, per a la marca, el luxe és sinònim de poder crear un automòbil a mida, segons els gustos i la personalitat de cadascú, convertint cada DS en quelcom personal i intransferible. A l’interior, DS Automòbils explora la incorporació de nous materials i acabats, amb la tapisseria de cuir tipus “Bracelet”, que s’inspira en el braçalet dels rellotges d’alta gamma com a senyal d’identitat.
Pel que fa al vessant tecnològic, DS Automòbils és una de les poques marques premium que ofereix connectivitat en tota la seva gamma. A més de ser el comandament el que controla elements com la climatització, la ràdio o el navegador, la pantalla tàctil de 7” del tauler de control és una autèntica finestra al món, que es pot associar a l’Smartphone sense la necessitat d’amoïnar-se pel seu sistema operatiu, ja que incorpora els protocols Apple Car PlayTM, per
als iPhone, i Mirror Link®, per als terminals que funcionen amb Android.

Interfren-Empordà-Banner

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *