1. Home
  2. Cotxes
  3. Arriba el relleu de l’actual Citroën C1
Arriba el relleu de l’actual Citroën C1

Arriba el relleu de l’actual Citroën C1

0
0

El nou Citroën C1, que serà presentat en primícia mundial al Saló de Ginebra, agafarà el relleu d’un best-seller del qual s’han venut més de 760.000 unitats des del seu llançament el 2005. S’oferirà en versions de 3 i 5 portes i amb una nova silueta descapotable Airscpae.

CitroenC1_2 (2)

El nou Citroën C1 es caracteritza externament per una silueta enèrgica i un frontal desenfadat, ressaltat per l’original forma dels seus llums. Les versions bitons i els interiors coloristes subratllen el seu fort caràcter, que transmet alegria de viure. Les seves dimensions compactes (3,46 m) aporten més confort per al dia a dia. La seva agilitat i la seva maniobrabilitat (radi de gir de 4.800 m) li permeten moure’s per qualsevol lloc. I tot això amb un confort de suspensió i un comportament al millor nivell.

El nou C1 incorpora tecnologies útils com la pantalla tàctil de 7” o la tecnologia Mirror Screen, que permet duplicar i utilitzar les aplicacions que portem a l’smartphone des de la pantalla tàctil. Aquest vehicle pot disposar a més d’un sistema d’accés i arrencada mans lliures, així com càmera de marxa enrere i un sistema d’ajuda a la sortida en pendent (hill assist), que aporta més tranquil•litat al conductor.

El nou Citroën C1 compta amb dos motors de gasolina d’última generació. El motor e-VTI 68 Airdream amb caixa de canvi manual o ETG pilotada, ambdues de cinc velocitats, i la nova motorització VTi 82 de la família PureTech. Aques motor de 3 cilindres de gasolina, de 1,2 litres (82 CV i 118 Nm) utilitza tecnologies innovadores, eficients i econòmiques, aconseguint un consum de 4,3 l/100 km i un nivell d’emissions de 99g/km de CO2.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *