1. Home
  2. Actualitat
  3. Arriba la nova generació KTM d’Enduro
Arriba la nova generació KTM d’Enduro

Arriba la nova generació KTM d’Enduro

0
0

KTM ha presentat la seva nova generació de motocicletes Enduro 2017, completament redissenyada des de la base. Amb una part cicle i motors completament nous i algun canvi de model dins de la gamma més popular de motocicletes d’enduro, aquesta nova família KTM Enduro és més lleugera, potent i ràpida.

KTM Enduro
KTM Enduro

“KTM es reafirma un cop més en els seus principals valors presentant una nova gamma 2017 de models d’enduro líders en cadascuna de les seves categories, completament revisades i un 90% de components nous”, detalla l’empresa en un comunicat. S’ha dut a terme una reducció de fins a cinc kg de pes a tots els models i un millor centrat de masses que es tradueixen en unes millors prestacions i manejabilitat.

Nous models

La composició d’aquesta gamma 2017 també ha canviat, amb l’aparició dels models 125 XC-W i 150 XC-W (que substitueixen les 125 i 200 EXC), dissenyats específicament per a una utilització en circuits tancats, i que s’uneixen dins de la gamma 2T a les ja conegudes i totalment homologades 250 EXC i 300 EXC. Pel que fa als models de 4T, KTM continua oferint unes versions renovades de las250 EXC-F i 350 EXC-F i es modifica el nom dels models de cilindrada més gran per adequar-se a les denominacions clàssiques amb les 450 EXC-F i 500 EXC-F.

A més d’una nova part cicle que inclou la incorporació a tots els models de la gamma de la nova forquilla davantera WP XPlor 48, l’equip de R + D de Mattighofen, Àustria, ha treballat sense descans amb la col·laboració dels seus pilots de proves, dels equips oficials de la marca i del mateix departament de R + d de KTM North America, per crear uns nous motors amb més prestacions, menor pes i dimensions que milloren de manera notable el comportament general de les motos.

Millores en el xassís

Amb millores també del xassís, la carrosseria i la instrumentació, en aquestes motocicletes Ready to Race, KTM ha utilitzat “les tecnologies més avançades per aconseguir la millor moto per a cada tipus de pilot, des de l’aficionat debutant fins el professional participant en el Campionat del Món “.

Al costat d’aquesta nova gamma de models, l’empresa oferirà també les versions especials Six Days d’aquesta nova generació de motocicletes EXC. Disponibles tant per als models de 2T com de 4T i equipades amb una extensa gamma de peces, es presenten amb una decoració distintiva especial Six Day Spain dedicada a la celebració d’aquest esdeveniment a Navarra el proper mes d’octubre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *