Arriba la nova SEAT MÓ 50: mobilitat urbana per a les joves generacions

La nova versió complementa la gamma d’escúters elèctrics de la marca, fins a aquest moment formada per les SEAT MÓ 125 i SEAT MÓ 125 Performance, i es dirigeix a una generació més jove que aprecia la llibertat de la mobilitat elèctrica en un format adequat al seu estil de vida.

La nova SEAT MÓ 50 manté intacta la funcionalitat de les seves germanes més potents, si bé està enfocada a un altre tipus d’usuari. Utilitza un motor elèctric de 4 kW de potència, el millor de la seva classe, i una bateria d’ions de liti que aconsegueix una autonomia de fins a 172 quilòmetres amb una sola càrrega. També ofereix espai suficient per a guardar dos cascos integrals, i un gran nivell de connectivitat.

“La nova SEAT MÓ 50 acosta la electromovilidad urbana a una nova generació de motoristes que gaudeixen de la llibertat de moure’s per la ciutat sense emissions ni sorolls”, ha declarat Lucas Casasnovas, director de SEAT MÓ. “Ofereix els mateixos nivells d’emoció que la seva germana, la SEAT MÓ 125, però en un format adaptat a un públic més jove, sense comprometre la qualitat, la practicitat o la connectivitat”.

La SEAT MÓ 50 incorpora totes les qualitats de la SEAT MÓ 125 i les combina amb la seva nova visió de la mobilitat urbana, per a facilitar els desplaçaments pels carrers dels nostres pobles i ciutats.

L’element central és el seu avançat motor elèctric sense escombretes, que va integrat en la roda posterior i rendeix 4 kW de potència (amb un pic de potència màxima de 7,3 kW) i 100 Nm de parell. La bateria extraïble d’ions de liti de 5,6 kWh ofereix fins a 172 quilòmetres d’autonomia amb cada càrrega completa, en manera ECO i segons el cicle WLTP de prova oficial.

El nou escúter elèctric disposa de tres maneres de conducció: City, Sport i Eco, així com una marxa enrere per a facilitar les maniobres.

El procés de càrrega és increïblement fàcil. La bateria es pot carregar estant en la moto, però també es pot extreure com si es tractés d’un trolley, per a endollar-la a una presa de corrent domèstic. Una càrrega completa es duu a terme en tan sols 6-8 hores.

En qualsevol cas, no tot té a veure amb l’autonomia i els temps de càrrega en la nova SEAT MÓ 50. La seva velocitat punta de 45 km/h li atorga l’agilitat necessària per a moure’s amb soltesa pels carrers de la ciutat. En manera Sport, triga només 3,8 segons a aconseguir la velocitat màxima.

El seu xassís inclou una la forqueta davantera convencional i un mico amortidor posterior, que permeten absorbir de manera suau les irregularitats de l’asfalt. El sistema hidràulic de frenada combinada, amb discos davanters i darreres ventilats, així com regeneració elèctrica, garanteix les millors prestacions en les detencions.

La nova generació de conductors demanda alguna cosa més que unes bones qualitats en la carretera; també li demana a l’escúter elèctric una experiència digital concorde a l’expectativa. I en aquest apartat, la SEAT MÓ 50 posa el llistó ben alt.

Mitjançant una aplicació per al telèfon intel·ligent, els usuaris poden buscar el seu vehicle per a conèixer informació sobre la posició i les actualitzacions del seu estat. A més, la moto integra dos ports USB per a poder carregar telèfons i altres dispositius mòbils sense importar la durada del viatge. El cofre, amb espai per a dos cascos integrals, és àmpliament versàtil i permet fer front a les necessitats del dia a dia.

Sota el seu disseny modern i compacte s’amaga un vehicle creat per a satisfer a una nova generació d’usuaris que busquen un mitjà de transport còmode i accessible. En l’apartat estètic, destaca la paleta de colors composta pels exclusius tons Gris Barcelona i Blava Tarifa.

La producció de la nova SEAT MÓ 50 arrencarà al gener de 2023, i el seu llançament està previst durant el primer trimestre de l’any.

* A partir de 14 o 15 anys, segons la normativa de cada mercat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Opel cuida la salut dels seus passatgers vigilant la qualitat de l’aire i assegurant una postura sana

Opel cuida la salut dels seus passatgers vigilant la qualitat de l’aire i assegurant una postura sana

A bord del Nou Opel Astra es pot gaudir de l’aire més pur gràcies al

Posterior
L’Honda Smartphone Voice Control, ja disponible per a iOS

L’Honda Smartphone Voice Control, ja disponible per a iOS

A través de l’app Honda RoadSync, el sistema Profunda Telèfon intel·ligent

També et pot interessar
Total
0
Share