1. Home
  2. Motos
  3. Arriba la versàtil Gas Gas EC Camí 250
Arriba la versàtil Gas Gas EC Camí 250

Arriba la versàtil Gas Gas EC Camí 250

0
0

Versàtil, polivalent i divertida. Així és la nova Gas Gas EC Camí 250 4T, una moto que es començarà a vendre el mes de març i dirigida als iniciats en l’offroad que busquin la major comoditat possible en qualsevol tipus de superfície. Una moto ideal pels que vulguin fer excursions però sense renunciar a les sensacions que dóna l’enduro. La posició de conducció, amb un seient més baix, i la lleugeresa fan de la EC Camí 250 una moto propícia pels que s’inicien en el món de l’offroad.

Gas Gas

 

El xassís perimetral hereta les geometries del model 2011, caracteritzat per l’equilibri i maniobrabilitat. Combinat amb l’elàstic motor de quatre temps i baix consum, farà disfrutar tothom. La suspensió davantera i l’amortidor posterior estan firmats per Ollé i han sigut dissenyats i configurats per què el conductor pugui dur un acompanyant. Altres components d’aquesta moto són els frens Galfer Wave i els pneumàtics Pirelli Six Days Extrem.

La EC Camí 250 va néixer per al mercat brasiler però l’èxit que ha tingut en aquests dos anys de vida ha fet decidir Gas Gas de fer un pas endavant i adequar aquest producte a la resta de mercats on la marca hi és present. 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *